search
Spectaculair bericht voor de nieuwe serie 'Fallout' van 'Westworld'-maker
Series / Nieuws

Spectaculair bericht voor de nieuwe serie 'Fallout' van 'Westworld'-maker

De dystopische gamverfilming weet vanaf het begin al de aandacht vast te houden.

Fallout debuteerde op 11 april en Amazon laat er duidelijk geen gras over groeien. Na een week waarin de kijkcijfers de hoogte in knalden en de recencies geweldig ware is nu officieel het tweede seizoen aangekondigd.

De game is bewerkt tot een verhaal dat duidelijk in de smaak valt. Na de apocalypse leeft de mensheid in ondergrondse, luxueuze atoomkelders. Tweehonderd jaar na deze gebeurtenis besluit een van de bewoners eens een kijkje bovengronds te nemen.

Eigen regels


Deze stap leidt tot een kennismaking met een surrealistische wereld die zo zijn eigen regels heeft. De woestenij is hard, levengevaarlijk maar geen minuut saai te noemen.

Aangezien Fallout een behoorlijk populaire game is lag de lat behoorlijk hoog voor de liefhebbers. Dat dit overduidelijk gelukt is wordt nu nogmaals bewezen door de razendsnelle vernieuwing.

Opnieuw opblazen


De makers, Jonathan Nolan, die eerder furore maakte met Westworld, en Lisa Joy lieten in een verklaring het volgende weten: "Speciale dank gaat uit naar onze showrunners Geneva [Robertson-Dworet] and Graham [Wagner], onze geweldige cast en de helden bij Bethesda [de makers van de game]. We kunnen niet wachten om de wereld opnieuw op te blazen".



Fallout is te streamen op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Seizoen 2 voor Fallout: blij mee?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen