search
'The Office'-vervolg trekt grote Hollywood-namen aan: Nieuwe castleden onthuld
Series / Nieuws

'The Office'-vervolg trekt grote Hollywood-namen aan: Nieuwe castleden onthuld

Langzaamaan worden er serieuze stappen gezet voor een waar kantoor-vervolg.

Waar het eerst nog geruchten waren, lijkt het er nu steeds meer op dat een nieuwe komedieserie in het universum van The Office er daadwerkelijk gaat komen met het vastleggen van twee grote sterren uit Hollywood.

In de potentiële toekomstige serie, van makers Greg Daniels en Michael Koman, zijn namelijk acteurs Domhnall Gleeson en Sabrina Imacciatore gecast. Volgens insiders zal het duo deel uitmaken van een ensemble.

Sterren van formaat


Gleeson is de zoon van de bekende Ierse acteur Brendan Gleeson, en was op het grote doek te zien in onder andere de Harry Potter en Star Wars-films. Vorig jaar werd hij nog genomineerd voor een Golden Globe in de miniserie The Patient.

De Italiaanse Impacciatore timmert al langer aan de weg in vooral veel Italiaanse producties, maar was ook te zien in The Passion of the Christ en als Valentina in het tweede seizoen van de HBO-hit The White Lotus.

Producenten blijven mysterieus


Onlangs werd bekend dat Daniels versterking zocht bij komedie-zwaargewicht Koman, en met de toevoeging van de twee acteurs lijkt het een kwestie van tijd voor de serie officieel in productie gaat. Exacte details worden verder nog geheimgehouden.De potentiële nieuwe serie is geen reboot en zou zich afspelen in een nieuw kantoor met nieuwe personages, maar wel in dezelfde wereld als de mockumentary-serie met Steve Carell, die de werknemers volgt bij het fictieve papierbedrijf Dunder Mifflin in Scranton, Pennsylvania.

Globaal idee


Hoewel Universal Television, de studio van The Office, nog geen commentaar wil geven, behalve dat het project in ontwikkeling is, liet Daniels eerder weten dat de serie een groep medewerkers zou kunnen volgen die een documentaire over een ander onderwerp maakt.Bekijk alle afleveringen van de Amerikaanse versie van The Office op Netflix of SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Een vervolg op The Office: goed idee of creatieve armoede?

 • Goed idee

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Creatieve armoede

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen