search
Recente horrorfilm uit de bioscoop nu thuis te zien: gebaseerd op het bekende Dracula-verhaal
Series / Nieuws

Recente horrorfilm uit de bioscoop nu thuis te zien: gebaseerd op het bekende Dracula-verhaal

Ontdek het duistere familiegeheim van Evie na haar moeders overlijden in de spannende film The Invitation.

Als je op zoek bent naar een film vol spanning en mysterie, dan is The Invitation de film voor jou. Ontdek het duistere familiegeheim van Evie na haar moeders overlijden. Een spannende film vol onthullingen en mysterie die je op het puntje van je stoel houdt.

De film wordt geregisseerd door Jessica M. Johnson, een Australische filmmaker. Het is haar tweede speelfilm. Blair Butler schreef het script, terwijl Emile Gladstone verantwoordelijk is voor de productie.

Verhaal


Evie is een jonge vrouw die na de dood van haar moeder ontdekt dat ze een duister familiegeheim met zich meedraagt. Uitgenodigd voor een familiebruiloft in Engeland, wordt Evie geconfronteerd met angstaanjagende gebeurtenissen en sinistere onthullingen die haar doen twijfelen aan haar eigen identiteit en geschiedenis.

Terwijl ze probeert te achterhalen wat er werkelijk aan de hand is, raakt Evie verwikkeld in een gevaarlijk spel met vampiers. In een wereld van duisternis en bedrog moet ze strijden voor haar leven en haar menselijkheid behouden, waarin ze gedwongen wordt haar diepste angsten onder ogen te zien.

Cast


In de hoofdrol staat de Britse Nathalie Emmanuel. Thomas Doherty schittert als de duistere De Ville, terwijl Stephanie Corneliussen en Alana Boden indruk maken als Viktoria en Lucy. Ook Hugh Skinner, Sean Pertwee, Courtney Taylor en Tian Chaudhry dragen bij aan de cast.In Nederland werd de film op 27 oktober 2022 uitgebracht en ontving gemengde recensies. De Tomatometer zet The Invitation met 30%. Op IMDb heeft de film een score van 5,3.

Thuis


Als je de film niet hebt kunnen bekijken toen hij in de bioscoop draaide, hoef je niet te treuren. Vanaf 27 april wordt The Invitation beschikbaar op Prime Video, zodat je hem kunt streamen en genieten van deze spannende horrorthriller in het comfort van je eigen huis.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ga jij The Invitation binnenkort kijken op Prime Video?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen