search
Einde 'Superman & Lois' dan toch in zicht: foto's vanaf de set gelekt
Series / Nieuws

Einde 'Superman & Lois' dan toch in zicht: foto's vanaf de set gelekt

Deze foto's geven een kijkje op de set van de seriefinale van Superman & Lois.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Dit jaar is het officiële einde van het DC-tijdperk van de CW. Dat betekent dat de DC-superheldenserie Superman & Lois ook tot een einde komt. Er zijn nog maar weinig details bekend en dus zijn deze setfoto's zeer speciaal.

In juni 2023 werd de superheldenserie Superman & Lois vernieuwd voor een vierde seizoen. Later dat jaar, in november, liet The CW in een officiële verklaring weten dat dit ook het laatste seizoen van de serie zal zijn.

De foto's


Superman & Lois is op dit moment druk bezig met filmen in Vancouver, Canada. Het lukte de lokale fotograaf Canadagraphs om enkele momenten op de set vast te leggen. De foto's zijn gedeeld via Patreon en later op Instagram en X gerepost.

Op de foto's is een bebloede Tyler Hoechlin te zien in zijn Superman-kostuum. Ook zijn Alex Garfin (Jordan Kent), Elizabeth Tulloch (Lois Lane) en Michael Bishop (Jonathan Kent) te zien.

Seizoen 4


De foto's geven niet veel details over het laatste seizoen of de seriefinale weg. Op één foto na. De fotograaf heeft namelijk een foto gedeeld van een muurschildering met Steel (Wolé Parks) erop. Bekijk hieronder de foto's.

Bekijk hier de foto's

Op de muurschildering is de tekst "Het vieren van 25 jaar staalfabriek industrie" te lezen. De titel van de seriefinale is "It Went By So Fast" (Het is zo snel voorbij gegaan). Dit kan een aanwijzing zijn voor een tijdsprong, wat zou betekenen dat de finale zich in de toekomst afspeelt.

HBO Max


Stream Superman & Lois op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Volgt jij de DC-serie Superman & Lois?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen