search
'True Detective' seizoen 5: Krijgen we de ijskoude setting van seizoen 4 opnieuw te zien?
Series / Nieuws

'True Detective' seizoen 5: Krijgen we de ijskoude setting van seizoen 4 opnieuw te zien?

Schrijver-regisseur Issa López geeft fans een klein voorproefje van de toekomst van de serie.

Eerder dit jaar ging het vierde seizoen van misdaadserie True Detective in première op HBO Max. Hoewel het publiek niet altijd even enthousiast was werd de serie wel massaal gestreamd, en dus volgt er een vijfde seizoen.


True Detective werd gecreeerd door Nic Pizzolato, maar bij het laatste seizoen was hij niet meer betrokken. De Mexicaanse Issa López stond aan het roer bij True Detective: Night Country. In een interview met Deadline ging de schrijver-regisseur in op het volgende seizoen.

Ennis


Een van de meest kenmerkende aspecten van seizoen 4 was de locatie. Het verhaal speelde zich af in het fictieve Ennis, een ijskoud en donker stadje in Alaska. Tot nog toe hadden alle seizoenen van True Detective een andere locatie. Daarom zijn de uitlatingen die López deed opvallend.

''We zullen zien'', zei de Mexicaanse, toen haar gevraagd werd naar het verhaal voor seizoen 5. ''Misschien hebben de personages wel een link met Ennis. Maar misschien ook niet.''

HBO Max


Fans tasten dus nog even in het duister, maar er is een kans dat de ijskoude locatie uit seizoen 4 terugkeert. Alle vier de seizoenen van True Detective zijn te zien op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij alle seizoenen van True Detective gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen