search
Nederlandse Netflix-kijkers kraken 'Rebel Moon 2' helemaal af: "tegen beter weten in"
Films / Nieuws

Nederlandse Netflix-kijkers kraken 'Rebel Moon 2' helemaal af: "tegen beter weten in"

Rebel Moon - Part Two: The Scargiver kan weinig goed doen bij de Nederlandse kijkers.

Afgelopen vrijdag verscheen Rebel Moon - Part Two: The Scargiver op Netflix en het Rotten Tomatoes-percentage toonde al aan dat menig recensent weinig met de film van Zack Snyder kan. De Nederlandse Netflix-kijkers denken er niet veel anders over.

Op X/Twitter zijn namelijk meerdere reacties van Nederlandse kijkers verschenen en die zijn doorgaans niet bepaald positief te noemen.

"Tegen beter weten in"


X-er Dennis Mons heeft een duidelijke taal die mogelijk door meerdere mensen onderstreept wordt: "Tegen beter weten in gisteren Rebel Moon II gekeken. Manmanman wat een suffe sh*t."

En Mikeberre meldt: "Net Rebel moon part 2 bekeken, ik blijf erbij, Zack Snyder is overrated." Yassin Ulichki schrijft op X: "Voor zover dat überhaupt mogelijk is, maar Rebel moon deel 2 is nog slechter dan deel 1".

"Nog slechter"


Sven Hilbrants kwam tot: "Tijdens het eten maar even Rebel Moon part two gaan kijken. Verwachtingen laag na deel 1 en waarschijnlijk een hoog wtf-gehalte van mijn kant.". Mocht je de film toch even willen proberen, dan vind je deze nu op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij fan van de Rebel Moon-films?

 • Ja, keigaaf!

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee, zeker niet

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen