search
Intrigerende en inspirerende Netflix Original kaapt de top 10: 'Our World Living' scoort een 8,2 op de IMDb
Series / Nieuws

Intrigerende en inspirerende Netflix Original kaapt de top 10: 'Our World Living' scoort een 8,2 op de IMDb

De natuurdocuserie Our World Living krabbelt rustig aan omhoog in de lijst.

Naast de vele live action-series en docureeksen komt Netflix ook regelmatig met mooie natuurdocumentaires. De nieuwste is Our World Living en deze staat nu in de Netflix Top 10.

Our World Living van producent Ben Roy is een vierdelige natuurserie waarin wordt gekeken naar natuurverschijnselen die onderling aan elkaar verbonden zijn.

Herkenbare stem


De voice-over die je tijdens het kijken van Our World Living hoort, komt van actrice Cate Blanchett. De Australische Oscarwinnares ken je mogelijk uit de Lord of the Rings-trilogie en recentere titels als Don't Look Up en Tar.

Eerder maakte het team achter Our World Living het geprezen Our Great National Parks uit 2022. Met Our World Living laten ze vooral zien hoe de natuur overleeft in een wereld die snel verandert, mede door toedoen van de mens.

Drie jaar


Het team heeft de serie, al sinds 2018 in ontwikkeling, gemaakt in 24 landen en er werden 1.252 dagen opnamen gemaakt. Mocht je meer over de productie willen lezen, dan is het artikel Discover the Planet’s Biggest Social Network in Our Living World zeker een aanrader.Wil je de vierdelige serie Our World Living nu gaan kijken, dan vind je deze uiteraard gewoon op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Kijk jij regelmatig natuurseries op Netflix of andere diensten?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen