search
12 grote Netflix-series krijgen in 2025 een nieuw seizoen: dit zijn ze allemaal
Series / Specials

12 grote Netflix-series krijgen in 2025 een nieuw seizoen: dit zijn ze allemaal

Er zijn al 12 grote Netflix-series die zeker terug zullen komen in 2025.

Netflix maakt veel content en soms is het moeilijk om bij te houden welke series nu een nieuw seizoen krijgen. Dit jaar zijn er al veel die terugkeren, denk maar aan Sweet Tooth, The Umbrella Academy en Bridgerton. Maar ook in 2025 zijn er veel series die terugkomen met een nieuw seizoen. Hier zijn 12 grote Netflix-series die al zeker een nieuw seizoen krijgen in 2025.

Beginnen doen we met Ginny & Georgia, die een van de meest bekeken series is op Netflix. De comedy-dramaserie, die dochter Ginny (Antonia Gentry) en moeder Georgia (Brianne Howey) volgt, werd al snel vernieuwd voor een tweede seizoen, dat uitkwam in januari 2023. Een paar maanden later kwam het leuke nieuws dat de serie niet voor een maar voor twee seizoenen werd vernieuwd. We kunnen dus twee nieuwe seizoenen van Ginny & Georgia verwachten.

Zweedse reality en drama


Netflix heeft een internationaal publiek en maakt series van over de hele wereld. Daar hoort ook Zweden bij. Ze hebben hun eigen versie van Love is Blind, een realityserie die intussen overal ter wereld wel een versie heeft. Eerder dit jaar kwam het eerste seizoen van Love is Blind: Sweden uit en in 2025 kunnen we een tweede seizoen verwachten met een nieuwe groep mensen die de liefde van hun leven willen vinden.

Een andere Zweedse serie die terugkomt met een tweede seizoen in 2025 is Barracuda Queens. Deze dramaserie kwam uit in 2023 en volgt een groep van vier tieners van de hogere klasse die beginnen met het inbreken in huizen in Djursholm, nadat ze al hun geld hebben uitgegeven aan feesten. Alva Bratt, Tea Stjärne, Sarah Gustafsson, Tindra Monsen, Sandra Zubovic, Izabella Scorupco, Cecilia Frode, Filip Berg en Joel Spira komen allemaal terug in het tweede seizoen van Barracuda Queens.

Auto's en technologie


Britse series doen het op Netflix ook heel goed. Denk maar aan Sex Education, waarvan het laatste seizoen uitkwam in 2023. Een van die andere populaire Britse series is Black Mirror, die in 2025 terugkomt met een zevende seizoen. Dat seizoen komt met zes gloednieuwe afleveringen, waaronder een vervolg op een favoriete aflevering van fans uit seizoen 4, namelijk U.S.S. Callister.Sport is ook te zien op Netflix en in 2025 kunnen fans van Formule 1 een zevende seizoen verwachten van F1: Drive to Survive. Deze sportdocumentaireserie geeft een kijkje achter de schermen van de Formule 1-wereld door het volgen van de Grand Prix-races en middels interviews van coureurs en teambazen. Dit zevende seizoen zal vooral het seizoen 2024 volgen maar zal ook de voortdurende controverse rond Red Bull teambaas Christian Horner behandelen.

Romantische drama


Fan van romantische dramaseries? Dan zit je in 2025 goed bij Netflix want zowel Virgin River als Sweet Magnolias komt terug met een nieuw seizoen. Voor Virgin River zal dat al het zesde seizoen zijn, voor Sweet Magnolias het vierde seizoen. Virgin River volgt Melinda "Mel" Monroe (Alexandra Breckenridge), een verpleegkundige en vroedvrouw die naar Virgin River is verhuisd. Het vijfde seizoen kwam uit in twee delen in 2023 en eindigde met veel vragen. Die vragen zullen hopelijk beantwoord worden in het zevende seizoen.

Bekijk op instagram


Naast Virgin River komt er dus ook een nieuw seizoen van Sweet Magnolias in 2025. Het derde seizoen kwam uit in de zomer van 2023 en een paar maanden later kwam het nieuws dat er een vierde seizoen komt. We zullen opnieuw de avonturen kunnen volgen van de drie beste vrienden Maddie Townsend (JoAnna Garcia Swisher), Dana Sue Sullivan (Brooke Elliott) en Helen Decatur (Heather Headley).

Advocaten, spionnen en stalkers


Netflix is niet vies van wat actie en politiek. Zo was de juridische dramaserie The Lincoln Lawyer een groot succes. Nadat het tweede seizoen eindigde in augustus 2023, werd aangekondigd dat er een derde seizoen kwam van The Lincoln Lawyer. Manuel Garcia-Rulfo zal terugkeren als Mickey Haller in het derde seizoen, dat zal bestaan uit 10 nieuwe afleveringen en gebaseerd zal zijn op The Gods of Guilt, het vijfde boek in de The Lincoln Lawyer-boekenserie van Michael Connelly.Ook twee series die nieuw waren in 2022 zullen in 2025 terugkomen: The Recruit en The Watcher. Beide series werden een paar maanden nadat het eerste seizoen uitkwam vernieuwd voor een tweede seizoen. The Recruit is een spion-avonturenserie met Noah Centineo in de hoofdrol als Owen Hendricks, een CIA-jurist die betrokken raakt bij enorme internationale conflicten met gevaarlijke partijen. The Watcher is een mysterie-thrillerserie gemaakt door Ryan Murphy en Ian Brennan, die een koppel volgt dat wordt lastiggevallen door griezelige brieven ondertekend door een stalker die zichzelf The Watcher noemt.

Grootste successen


Deze lijst van series eindigen we met twee series die de grootste successen hebben gekend voor Netflix. Zo was een van de grootste nieuwe series uit 2022 Wednesday. Deze serie, gebaseerd op het personage Wednesday Addams uit de fictieve The Addams Family, was toen het uitkwam de best bekeken Engelstalige-serie op Netflix. Nu komt het dus terug voor een tweede seizoen met Jenna Ortega die terug in de rol van Wednesday zal kruipen.

Bekijk op instagram


In 2025 zullen we ook afscheid nemen van een van de grootste successen van Netflix: Stranger Things. Het vijfde seizoen dat er aankomt zal het laatste zijn en wordt nu volop gefilmd. We zullen dan nog een laatste keer onze bende uit Hawkins samen te zien krijgen. Makers van de serie, Matt en Ross Duffer, hebben de voorbije weken heel wat foto's van de set gedeeld met de fans, die vol spanning wachten op dit laatste seizoen.

Kijken?


Dit zijn dus heel wat nieuwe seizoenen om naar uit te kijken. In afwachting op de nieuwe seizoenen van deze series, kan je die dat al uitgekomen zijn allemaal bekijken op Netflix. En deze lijst is maar het begin, want er kunnen steeds nieuwe titels erbij komen. Want er worden natuurlijk veel series verwacht in 2025, maar deze 12 zullen al zeker terugkeren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Kijk je liever naar Wednesday of Stranger Things?

 • Wednesday

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Stranger Things

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen