search
Netflix introduceert deze week 'The Good Doctor' en 14 andere gave series
Series / Nieuws

Netflix introduceert deze week 'The Good Doctor' en 14 andere gave series

Het wordt een week vol originals, reality-tv en ingekochte, bekende series.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.


The Good Doctor


Verschijnt op: Maandag 22 april | Release: Seizoen 1 | Genre: Drama | Kijk op: Netflix

Een chirurg met autisme en het savantsyndroom treedt in dienst bij een prestigieus ziekenhuis. Hij krijgt er te maken met scepticisme van zowel de patiënten als het personeel.
Deliver Me


Verschijnt op: Woensdag 24 april | Release: Seizoen 1 | Genre: Drama / Mysterie / Thriller | Kijk op: Netflix

Als de tieners Billy en Dogge worden ingelijfd door een lokale bende, komen ze in een gewelddadige wereld terecht waartegen ze zich, omdat ze zo jong zijn, niet kunnen beschermen.
Dead Boy Detectives


Verschijnt op: Donderdag 25 april | Release: Seizoen 1 | Genre: Actie / Avontuur / Komedie | Kijk op: Netflix

Twee tienergeesten werken samen met een helderziende om mysteries op te lossen voor hun bovennatuurlijke klanten, totdat een machtige heks hun plannen dwarsboomt.
Overige series nieuw op Netflix


Hieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

22 april: CoComelon Laan (seizoen 2) - Animatie / Kort / Komedie - Met een klik van hun lieveheersbeestjeslamp kunnen JJ en zijn vriendjes over alles fantaseren. Ze doen alsof ze op een pyjamafeestje zijn en alsof ze zo klein zijn als een insect.

22 april: Teasing Master Takagi-san (seizoen 1 - aflevering 6) - Komedie / Drama / Romantiek - Scholier Nishikata wordt voortdurend geplaagd door zijn klasgenote Takagi-san. Hij probeert haar een koekje van eigen deeg te geven, maar dat lukt niet.

23 april: Briganti (seizoen 1) - Actie / Avontuur / Drama - In de 19e eeuw is het zuidelijke deel van Italië gevaarlijk terrein. Filomena ontsnapt aan haar luxueuze maar treurige leven om een riskante schattenjacht te leiden.

23 april: Fight for Paradise: Wem kannst du trauen? (seizoen 1) - Spelprogramma / Reality-TV - Zowel in de villa als in de jungle moeten de deelnemers hun vrienden in de buurt houden en hun vijanden in de gaten. Wie wint toegang tot het paradijs en 100.000 euro?

24 april: Dinner Time Live with David Chang (seizoen 1 - aflevering 12) - Reality-TV - Chef-kok David Chang presenteert een ongezouten eetervaring terwijl hij kookt voor beroemde gasten en culinaire geheimen deelt. (Live-evenement in het Engels.)

24 april: Don't Hate the Player (seizoen 1 - aflevering 5-6) - Reality-TV / Spelprogramma - 13 deelnemers beginnen vanaf nul aan een onvoorspelbaar strategie- en overlevingsspel waarbij ze strijden om een plek in een luxe villa en de kans om 150.000 euro te winnen.

24 april: The Circle (seizoen 6 - aflevering 5-8) - Spelprogramma - Status en strategie botsen in deze combinatie van sociaal experiment en competitieserie waarin online deelnemers zich een weg flirten, bonden en faken naar 100.000 dollar.

25 april: Delicious in Dungeon (seizoen 1 - aflevering 17) - Animatie / Avontuur / Komedie - Kerkers, draken ... en heerlijke monsterstoofpot? Avonturiers begeven zich in een vervloekt, bedolven koninkrijk om hun kameraad te redden en koken onderweg bergen voedsel.

26 april: El caso Asunta (seizoen 1) - Biografie / Misdaad / Drama - Nadat de ouders van de twaalfjarige Asunta hun dochter hebben opgegeven als vermist, keert het onderzoek zich al snel tegen hen. Geïnspireerd op ware gebeurtenissen.

26 april: Goodbye Earth (seizoen 1) - Drama / Sciencefiction / Thriller - Terwijl een asteroïde onbelemmerd richting de aarde raast, strijdt een vastberaden docent voor de veiligheid van haar ex-leerlingen — koste wat het kost.

27 april: The Great Indian Kapil Show (seizoen 1 - aflevering 5) - Komedie / Talkshow - Op een gloednieuw podium is comedian Kapil Sharma terug met zijn kenmerkende grappen, beroemde gasten, komische sketches en nog veel meer.

27 & 28 april: Queen of Tears (seizoen 1 - aflevering 15-16) - Drama / Familie / Romantiek - De koningin van de warenhuizen en de prins van de supermarkten doorstaan een huwelijkscrisis, waarna de liefde weer op wonderbaarlijke wijze begint op te bloeien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb je meer vertrouwen in Deliver Me of in Dead Boy Detectives?

 • Deliver Me

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Dead Boy Detectives

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen