search
Genoten van 'Civil War'? Dan moet je deze indrukwekkende scifi-serie zo snel mogelijk gaan kijken
Series / Featured

Genoten van 'Civil War'? Dan moet je deze indrukwekkende scifi-serie zo snel mogelijk gaan kijken

Deze serie is perfect als je groot liefhebber bent van scifi, actie en drama met een goede dosis misdaad.

Actie en oorlog komen op een verbluffende manier bij elkaar in de gloednieuwe film Civil War. Ben je op zoek naar series die te vergelijken zijn met deze bioscoopfilm? Dan is deze scifi-serie perfect voor jou.

Deze serie combineert dezelfde thema's als Civil War: actie en drama. De Amerikaanse sciencefictionthriller Devs is een door Alex Garland gemaakte, geregisseerde en geschreven miniserie.

Devs


Garland is vooral bekend van zijn boek The Beach uit 1996. Later stapte hij over naar het schrijven van films, waaronder 28 Days Later uit 2002 en Sunshine uit 2007.

Devs is in maart 2020 uitgekomen en werd meteen een groot succes. De miniserie knalde de top 10 van Hulu in en werd al snel de meest bekeken serie ooit. Later werd Devs overtroffen door Hulu's A Teacher.

Het plot


Waar gaat deze populaire serie eigenlijk over? Devs volgt de jonge software-ingenieur Lily Chan (Sonoya Mizuno) bij het bedrijf Amaya, een modern technologiebedrijf in Silicon Valley. Lily's leven wordt op zijn kop gegooid door de zelfmoord van haar vriend.Lily gelooft echter niet dat hij zelfmoord heeft gepleegd en gaat zelf op onderzoek uit. Ze komt er al snel achter dat de CEO van Amaya, Forest (Nick Offerman) een heleboel geheimen heeft. In haar zoektocht ontdekt ze ook het geheime bedrijf Devs en stuit ze op een samenzwering die de wereld kan veranderen.

Disney+


Stream Devs op Disney+. De miniserie heeft in totaal acht afleveringen, dus een prima serie om in een paar dagen te kijken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Als jij Civil War een cijfer moet geven, is het dan eerder een 6 of een 8

 • Eerder een 6

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Eerder een 8

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen