search
4 verborgen parels op NPO Plus: deze series mis je allemaal zonder de streamingdienst
Series / Specials

4 verborgen parels op NPO Plus: deze series mis je allemaal zonder de streamingdienst

Ontdek vier uitstekende series op NPO Start / Plus, waaronder Dopesick en A Spy Among Friends.

Grote diensten als Netflix, Videoland en Disney+ zijn ongetwijfeld de populairste streamingdiensten van series en films. Een dienst die nog wel eens over het hoofd wordt gezien is NPO Start/Plus. Hieronder vier prima series die je daarop vindt.

DopesickOp Rotten Tomatoes krijgt Dopesick een sterke 89% en de miniserie bestaat uit acht afleveringen. Je kunt de dramaserie streamen op NPO Plus.

In Dopesick brengt Richard Sackler van Purdue Pharma een sterke pijnstiller op de markt. Een arts in Virginia schrijft het voor aan patiënten. Het OM klaagt jaren later Purdue Pharma aan omdat het middel toch zwaar verslavend blijkt te zijn.A Spy Among FriendsOp Rotten Tomatoes krijgt A Spy Among Friends een ijzersterke 88% en de zes afleveringen van de miniserie kun je streamen op NPO Plus.

In A Spy Among Friends is het Londen, 1963. MI5-agent Nick wordt ondervraagd over zijn rol in de verdwijning van zijn beste vriend Kim, die al jaren voor de Russische KGB blijkt te werken. De waarheid komt aan het licht in flashbacks in Beiroet, waar Kim na een dagenlang, diepgaand gesprek een bekentenis doet.FallenOp de IMDb staat Fallen alias Sanningen op een redelijk 6,4 en je vindt de zes afleveringen van de serie nu op NPO Plus.

De synopsis voor Fallen: Na een tragisch voorval verhuist Iris Broman naar een huisje van haar halfzus in het kustplaatsje Ystad, waar ze leiding gaat geven aan het coldcaseteam van de politie. Haar eerste zaak zal veel invloed hebben op de betrokkenen en hun leven wordt na al die jaren weer overhoop gegooid.Orphan Black: EchoesMet een nette 67% (publieksscore) op de Tomatometer. Het eerste seizoen stream je op NPO Plus, er zijn tien afleveringen.

In Orphan Black: Echoes leidt Lucy een vredig leven op het platteland met haar vriend en zijn dochter, al heeft ze regelmatig nachtmerries over haar mysterieuze verleden. Als ze op een dag wordt opgespoord door een gewelddadige man, vlucht ze naar de stad, in de hoop daar meer informatie te vinden over haar identiteit.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij een abonnement op of via iemand anders toegang tot NPO Plus?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen