search
Deze 'Westworld'-ster treedt toe tot de bezetting van 'Wednesday' seizoen 2
Series / Nieuws

Deze 'Westworld'-ster treedt toe tot de bezetting van 'Wednesday' seizoen 2

Na veteraan-acteur Steve Buscemi zien we deze actrice haar opwachting maken in de fantasyhit.

Tim Burtons Wednesday is momenteel in productie en zal vanaf 2025 op Netflix te zien zijn. De makers zorgen duidelijk voor een stevige bezetting wat het nieuwste seizoen van de serie betreft.

Eerder berichtten wij al dat niemand minder dan Steve Buscemi een belangrijke rol krijgt in het vervolg op Wednesdays avonturen. Nu bericht Variety dat Thandiwe Newton uit Westworld ook van de partij is.

Mee naar huis


Newton heeft er de nodige rollen op zitten, waarbij haar vertolking van Maeve Millay in Westworld wel de bekendste is. De Britse werd maar liefst drie keer genomineerd voor een Emmy, die zij in 2018 ook daadwerkelijk mee naar huis mocht nemen.

Daarnaast was ze onder andere te bewonderen in Interview With the Vampire, Crash en Run Fatboy Run. In 2019 werd Newton benoemd tot officier in de Order of the British Empire voor haar verdiensten in de filmindustrie.

Het is op dit moment nog niet bekend welke rol Newton zal spelen. Gezien haar leeftijd is het in elk geval niet waarschijnlijk dat ze een medeleerling van Wednesday Addams wordt. De plot wordt voorlopig nog geheim gehouden, maar we houden jullie uiteraard op de hoogte.

Bekijk op instagram


Kijk Wednesday op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Steve Buscemi en Thandiwe Newton in Wednesday: goede acteurs?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen