search
Nieuwe HBO Max-serie scoort 92% op Rotten Tomatoes: "hij geniet ervan dat hij een idioot is"
Series / Nieuws

Nieuwe HBO Max-serie scoort 92% op Rotten Tomatoes: "hij geniet ervan dat hij een idioot is"

Conan O'Brien laat zijn fans de uiterste hoeken van de wereld zien met deze gloednieuwe reisserie.

Veel mensen dromen ervan om de hele wereld rond te reizen, nieuwe culturen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken. Deze droom wordt realiteit in Conan O'Brien Must Go. Zijn critici eigenlijk net zo enthousiast over dit programma als de dromers onder ons?

Conan O'Brien is een bekende Amerikaanse presentator, komiek, schrijver en producent. Hij is vooral bekend door zijn praatprogramma, Late Night with Conan O'Brien. Door zijn succes is hij wereldwijd bekend en O'Brien heeft dan ook in bijna elk land fans.

Conan O'Brien Must Go


In zijn nieuwe serie Conan O'Brien Must Go reist O'Brien de wereld af om zijn fans te ontmoeten en hun cultuur te leren kennen. De kijkersscore op Rotten Tomatoes is 76% wat een heel stuk lager is dan de score van de critici. Zij geven de serie namelijk een score van 92%!

Het is dan geen verrassing dat bijna alle recensies zeer positief zijn. "Dit is waar O’Brien voor geboren is:[...] in de hoop dat iemand, ergens op deze planeet vol verbazingwekkende grootsheid, zal lachen", aldus New York Magazine/ Vulture.

Bijna hetzelfde als Conan Without Borders


Volgens Consequence zal voor degenen die al bekend zijn met één van Conans andere series, Conan Without Borders, Conan O'Brien Must Go bekend voorkomen. Maar "[d]at maakt het niet minder vermakelijk".Ook wordt Conans sociale aard geprezen door Variety: "De ontmoetingen [met zijn fans] werken omdat O’Brien zijn nieuwe vrienden niet als idioten behandelt - hij geniet er juist van dat hij de idioot is." Andere critici noemen de warme en uitnodigende aard van de serie als een belangrijke reden voor het succes van Conan O'Brien Must Go.

HBO Max


Conan O'Brien Must Go is te streamen op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Vind jij Conan O'Brien vermakelijk?

 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • ja

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen