search
Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen
Films / Specials

Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

De actievolle film 'Atlas' met Jennifer Lopez in de hoofdrol verschijnt binnenkort op Netflix.

Eind deze week verschijnt de film Atlas op Netflix. Fans van het sciencefiction-genre kunnen hun hart ophalen, gezien de eerste beelden een actievolle en spannende film lijken te beloven.

De hoofdrol wordt vertolkt door niemand minder dan Jennifer Lopez. De regie is in handen van Brad Peyton, die eerder al films maakte als Journey 2: The Mysterious Island en de rampenfilm San Andres.

Verhaal


Vanuit de officiële synopsis van Atlas kunnen we opmaken dat het een waar Hollywood-spektakel lijkt te worden. De film vertelt het verhaal van Atlas Shepherd, een inlichtingenofficier die geen vertrouwen heeft in Artificial Intelligence.

Shepherd gaat op een missie om een robot te zoeken met wie ze een mysterieus verleden deelt. Wanneer alles fout lijkt te gaan, moet ze AI zien te vertrouwen om de toekomst van de mensheid te redden. Klinkt het als een doorsnee actiefilm? Jazeker. Is het daarom minder leuk? Zeker niet.

Jennifer Lopez


Atlas lijkt een teken te zijn dat het actiegenre in de smaak is gevallen bij Jennifer Lopez. Hoewel de actrice in meerdere genres haar talent al heeft laten gelden, is het actiegenre nog relatief nieuw voor haar.Vorig jaar maakte Lopez indruk met haar rol in The Mother, wat een definitieve start leek te geven voor het imago als actieheld. The Mother brak alle streamingrecords van 2023, met de release van Atlas lijkt Netflix dan ook voor een tweede ronde te gaan.

Atlas


Of de film zijn verwachtingen waar kan maken zullen we dus spoedig thuis zien. Gezien het succes van de vorige samenwerking tussen de Amerikaanse streamingdienst en Jennifer Lopez, lijken de verwachtingen hooggespannen te zijn.Atlas is vanaf 24 mei te streamen via Netflix
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Kijk jij uit naar Atlas met Jennifer Lopez?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen