Ian McShane over zijn mysterieuze rol in 'Game of Thrones'

Ian McShane over 'Game of Thrones'-rol

Hij zou iemand terughalen die al een tijdje niet te zien is geweest.

Bram de Groot, 16 november 2015 08:00

Van John Wick en Pirates of the Caribbean-acteur Ian McShane is al bekend dat hij een kleine en belangrijke rol gaat spelen in het zesde seizoen van Game of Thrones. Tegenover Pop Goes The News gaf McShane enige duidelijkheid.
"Het is één aflevering, daarom heb ik het gedaan," aldus McShane, die ook kort iets zei over zijn rol: "Ik ben verantwoordelijk om iemand terug te halen waarvan je denkt dat je die nooit meer zal zien. Daar laat ik het bij."

Het vermoeden is dat het gaat om Jon Snow (Kit Harington), al wordt ook Melisandre (Carice van Houten) in verband gebracht met zijn wederopstanding. Dus mogelijk gaat het toch om een ander personage.

De website Watchers On The Wall heeft de boeken erbij gepakt en denkt dat McShane verwijst naar de Hound of Lady Stoneheart. De terugkeer van de personages Sandor Clegane (Rory McCann) en Catelyn Stark (Michelle Fairley) circuleren al even in het geruchtencircuit. Beide acteurs zouden zijn gespot in Belfast, daar waar de opnames voor het nieuwe seizoen plaatsvinden.

Vermoedelijk start het zesde seizoen van Game of Thrones in de tweede week van april 2016.

Bron: Pop Goes The News

Lees meer over: Game of Thrones, seizoen 6, Ian McShane, Ray Donovan, American Horror Story, The Pillars of the Earth, hbo, 2016, Pirates of the Caribbean, On Stranger Tides

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws