search
Ian McShane over zijn mysterieuze rol in 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Ian McShane over zijn mysterieuze rol in 'Game of Thrones'

Hij zou iemand terughalen die al een tijdje niet te zien is geweest.

Van John Wick en Pirates of the Caribbean-acteur Ian McShane is al bekend dat hij een kleine en belangrijke rol gaat spelen in het zesde seizoen van Game of Thrones. Tegenover Pop Goes The News gaf McShane enige duidelijkheid.


"Het is één aflevering, daarom heb ik het gedaan," aldus McShane, die ook kort iets zei over zijn rol: "Ik ben verantwoordelijk om iemand terug te halen waarvan je denkt dat je die nooit meer zal zien. Daar laat ik het bij."

Het vermoeden is dat het gaat om Jon Snow (Kit Harington), al wordt ook Melisandre (Carice van Houten) in verband gebracht met zijn wederopstanding. Dus mogelijk gaat het toch om een ander personage.

De website Watchers On The Wall heeft de boeken erbij gepakt en denkt dat McShane verwijst naar de Hound of Lady Stoneheart. De terugkeer van de personages Sandor Clegane (Rory McCann) en Catelyn Stark (Michelle Fairley) circuleren al even in het geruchtencircuit. Beide acteurs zouden zijn gespot in Belfast, daar waar de opnames voor het nieuwe seizoen plaatsvinden.

Vermoedelijk start het zesde seizoen van Game of Thrones in de tweede week van april 2016.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen