search
Critici postief verrast met nieuwe 'Knuckles': "zeker de moeite waard"
Series / Nieuws

Critici postief verrast met nieuwe 'Knuckles': "zeker de moeite waard"

Idris Elba keert terug als Knuckles in spannende nieuwe live-action serie.

Idris Elba keert terug om zijn iconische rol als Knuckles weer op zich te nemen. De nieuwe serie Knuckles gooit echter wel de hele franchise over een andere boeg. Was dit een slimme keuze of hadden ze beter bij het originele format kunnen blijven? Critici geven hun mening over de nieuwe serie op Rotten Tomatoes.

Knuckles is een spin-off van de film Sonic the Hedgehog en is de eerste live-action serie van de franchise. De gloednieuwe serie speelt zich af tussen Sonic the Hedgehog 2 uit 2022 en Sonic the Hedgehog 3 uit 2024.

Rotten Tomatoes


De serie volgt de avonturen van Knuckles (Idris Elba) en Wade (Adam Pally) terwijl ze aan het trainen zijn als Echnidna-krijgers. Dit plot viel blijkbaar goed in de smaak bij critici, want Kuckles werd beloond met een nette score van 70% op Rotten Tomatoes (op het moment van schrijven).

Volgens But Why Tho? A Greek Community is Knuckles geen "must-watch om je voor te bereiden op Hedgehog 3". Toch is het voor fans van "Idris Elba [...] en feelgood-series zeker de moeite waard."

"Serieus en energiek"


"[...] als [Knuckles] echt aan de gang is, levert de Paramount Plus-serie een serieus en energiek mini-filmavontuur op", aldus Total Film.Hoewel sommige critici de eentonigheid van de serie bekritiseren, is Mama's Geeky het daar totaal niet mee eens: "Deze serie is ontzettend leuk en zorgt voor een goede lach, maar ook voor enkele echt emotionele momenten."

Paramount Plus


Op het moment van schrijven is Knuckles uitsluitend te streamen in de Verenigde Staten. In Nederland is de serie te koop op verschillende webwinkels.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Knuckles is onderdeel van het "Sonic Universe": ga jij de serie nu kijken?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen