search
HBO Max komt deze week met een nieuw seizoen 'Hacks' en 5 andere topseries
Series / Nieuws

HBO Max komt deze week met een nieuw seizoen 'Hacks' en 5 andere topseries

Komende week vermaakt HBO Max je met vooral veel humor en intrige.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.


The Sympathizer


Verschijnt op: Maandag 29 april | Release: Seizoen 1 - aflevering 3 | Genre: Drama / Geschiedenis / Thriller | Kijk op: HBO Max

Tegen het einde van de Vietnamoorlog vlucht een informant die geïnfiltreerd was in het Zuid-Vietnamese leger naar de Verenigde Staten. Hij vestigt zich in een vluchtelingengemeenschap en blijft in het geheim spioneren en informatie doorgeven aan de Vietcong.
The Girls on the Bus


Verschijnt op: Donderdag 2 mei Release: Seizoen 1 - aflevering 9-10 | Genre: Drama | Kijk op: HBO Max

Vier vrouwelijke journalisten vinden vriendschap, liefde en schandalen terwijl ze een stoet ondeugdelijke presidentskandidaten volgen.
Hacks


Verschijnt op: Donderdag 2 mei | Release: Seizoen 3 | Genre: Komedie / Drama | Kijk op: HBO Max

Hacks onderzoekt een duister mentorschap dat ontstaat tussen Deborah Vance, een legendarische komiek uit Las Vegas, en een 25-jarige verschoppeling.
Overige series nieuw op HBO Max


Hieronder de overige series die deze week op HBO Max verschijnen.

28 april : Ninja Kamui (seizoen 1 - aflevering 12) - Animatie / Actie / Misdaad - De zoektocht naar wraak van een voormalig lid van een ninja-clan koppelt hem aan FBI-agenten die de moord op zijn vrouw en zoon onderzoeken.

29 april: Last Week Tonight with John Oliver (seizoen 11 - aflevering 11) - Komedie / Nieuws / Talkshow - John Oliver, een van de grappigste verschijningen uit de recente tv-geschiedenis, komt naar HBO met een gloednieuwe talkshow, waarin hij op onnavolgbare wijze de sociale, politieke en existentiële problemen van Amerika en de wereld aankaart.

30 april: All American (seizoen 6 - aflevering 5) - Drama / Sport - All American, geïnspireerd op het leven van NFL-ster Spencer Paysinger, vertelt het verhaal van een jonge American Footbal-speler uit Compton, die in een wereld vol uitdagingen en kansen komt als hij wordt gerekruteerd door een team uit Beverly Hills.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen: kijk je naar Hacks of The Sympathizer?

 • Hacks

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • The Sympathizer

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen