search
Seth MacFarlane over 'The Orville' seizoen 4: "niemand heeft me iets verteld"
Series / Nieuws

Seth MacFarlane over 'The Orville' seizoen 4: "niemand heeft me iets verteld"

De maker over de populaire komische scifi-serie laat zich opnieuw uit over een vierde seizoen.

Seth MacFarlane heeft een nieuwe hit te pakken met de tv-serie Ted. Dit betekent echter geenszins dat hij zijn passieprojecten uit het oog verliest.

The Orville is één zo'n project. De scifi-serie rondde in 2022 het derde seizoen af, en sindsdien is er geen update gekomen. MacFarlane gaf in de Mike Henry Show echter aan dat de serie zeker niet dood is.

Verhuisd


The Orville begon in de Verenigde Staten op Fox en liep daar gedurende twee seizoenen. Daarna verhuisde de serie naar Hulu, die tot op heden nog steeds niet heeft beslist over de toekomst van MacFarlane's 'kind'.

In een interview met TVLine in januari van dit jaar zei MacFarlane, die ook de hoofdrol speelt in de serie, hierover het volgende: "Niemand [bij Hulu] heeft mij verteld dat de serie dood is, dus we gaan ervan uit dat dat niet het geval is".

Bijltje erbij neer gooien


In het gesprek dat MacFarlane recent had met Mike Henry, herhaalde hij deze eerdere uitspraak: "Ik ga niet zeggen dat 'The Orville' een geliefd project wàs, aangezien er zeker nog meer komt", aldus MacFarlane. Hij is dus duidelijk niet van plan om het bijltje er bij neer te gooien. We houden jullie uiteraard op de hoogte.

Bekijk op instagram


Kijk The Orville op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

The Orville? Vind jij dit een leuke serie?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen