search
Disney+ komt deze week met het nieuwe 'Shardlake' en 11 andere hitseries
Series / Nieuws

Disney+ komt deze week met het nieuwe 'Shardlake' en 11 andere hitseries

In de eerste week van mei trapt Disney+ af met een vrachtlading aan nieuwe series.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.


American Horror Story


Verschijnt op: Woensdag 1 mei | Release: Seizoen 12 - aflevering 9 | Genre: Drama / Horror / Sciencefiction | Kijk op: Disney+

Deze anthologieserie volgt verschillende personages, locaties en presenteert verschillende aspecten van het immer zo geliefde horrorgenre.
Shardlake


Verschijnt op: Woensdag 1 mei | Release: Seizoen 1 | Genre: Drama / Historie / Mysterie | Kijk op: Disney+

Het is 1536. Het leven van Matthew Shardlake wordt verstoord als Thomas Cromwell hem opdraagt om een verdachte dood in het afgelegen klooster van Scarnsea te onderzoeken. Bedrog en corruptie zijn er wijdverbreid en al snel wordt duidelijk dat de moord niet de eerste is. Shardlake raakt verstrikt in een web van leugens dat niet alleen zijn integriteit, maar ook zijn leven bedreigt.

Star Wars: The Bad Batch


Verschijnt op: Woensdag 1 mei | Release: Seizoen 3 - aflevering 15 | Genre: Animatie / Actie / Avontuur | Kijk op: Disney+

Er zijn maanden verstreken sinds de gebeurtenissen op Kamino en de Bad Batch zet zijn reis door het Keizerrijk voort na de val van de Republiek. Ze ontmoeten zowel nieuwe als oude vrienden en vijanden op hun enerverende missies als huurlingen, waarbij ze onverwachte en gevaarlijke locaties aandoen.
Overige series nieuw op Disney+


Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.

28 april: Go! Go! Loser Ranger (seizoen 1 - aflevering 4) - Animatie / Actie / Avontuur - Nu hun oude schuilplaats en bazen zijn weggevaagd, sluiten de overlevende Dusters een geheime overeenkomst met de Ranger Force om deel te nemen aan de wekelijkse confrontatie op zondag, die ze altijd verliezen. Vechter D is deze poppenkast beu en komt in actie om voor altijd alles te veranderen.

29 april: Vanderpump Villa (seizoen 1 - aflevering 7) - Drama / Reality-TV - In deze serie komen decadentie en losbandigheid samen en volgen we Lisa Vanderpump's personeel - die ze zelf heeft uitgekozen - terwijl ze werken, leven en feesten op een exclusief Frans landgoed: Chateau Rosabelle.

1 mei: Blood Free (seizoen 1 - aflevering 7-8) - Drama / Sciencefiction / Thriller - Jayu is de CEO van BF. Ondanks bedreigingen breidt ze het bedrijf uit. Als de dreigementen aanhouden, huurt BF ex-marinier Chaewoon in om haar te beschermen. Vreemd genoeg lost Chaewoon Jayu's problemen heel eenvoudig op. Binnen BF zijn er steeds meer geheimen en verdenkingen.

1 mei: House of the Owl (seizoen 1 - aflevering 6-7) - Drama - Op het hoogtepunt van zijn carrière en macht ondervindt Japans meesterfixer, die politici en CEO's door grote nationale schandalen heeft geloodst, dat het moeilijker is om zijn gezin te fixen dan om een land te fixen.

1 mei: Sand Land: The Series (seizoen 1 - aflevering 13) - Animatie / Actie / Avontuur - Zandland is een mysterieuze wereld waar demonen en mensen moeten zien te overleven in een dorre woestenij. In de hoop om hun watervoorraad aan te vullen gaan de duivelprins Beëlzebub, de demon Dief en de mens, sheriff Rao, samen op reis om de Legendarische Bron te zoeken.

1 mei: X-Men '97 (seizoen 1 - aflevering 8) - Animatie / Actie / Avontuur - X-Men '97 keert terug naar het iconische tijdperk van de jaren 90 waarin de X-Men, een groep mutanten die hun bijzondere gaven gebruiken om een wereld te beschermen die hen haat en vreest, als nooit tevoren worden uitgedaagd en gedwongen worden geconfronteerd met een gevaarlijke en onverwachte nieuwe toekomst.

1 mei : Star Wars: The Bad Batch (seizoen 3 - aflevering 15) - Animatie / Actie / Avontuur - Er zijn maanden verstreken sinds de gebeurtenissen op Kamino en de Bad Batch zet zijn reis door het Keizerrijk voort na de val van de Republiek. Ze ontmoeten zowel nieuwe als oude vrienden en vijanden op hun enerverende missies als huurlingen, waarbij ze onverwachte en gevaarlijke locaties aandoen.

1 mei: Tracker (seizoen 1 - aflevering 3) - Misdaad / Drama - In Tracker speelt Justin Hartley de rol van Colter Shaw, een eenzame survivalist die door het land zwerft en op zoek is naar beloningen. Hij gebruikt zijn speurvaardigheden om burgers en politie te helpen bij het oplossen van allerlei mysteries, en tegelijkertijd worstelt hij met zijn gebroken gezin.

1 mei: Undead Unluck (seizoen 1 - aflevering 16) - Animatie / Actie / Avontuur - Fuko Izumo, een meisje met de gave 'ongeluk', brengt ongeluk aan iedereen die haar aanraakt. Wanneer Fuko zelfmoord wil plegen, verschijnt er plotseling een ondode met een onsterfelijk lichaam. Hij is blij dat hij eindelijk iemand heeft gevonden die hem een echte dood kan bezorgen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen: kijk je naar Shardlake of AHS?

 • Shardlake

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • AHS

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen