search
Prime Video in mei: Maak kennis met de 7 geplande nieuwe series
Series / Nieuws

Prime Video in mei: Maak kennis met de 7 geplande nieuwe series

Het wordt een maand met veel nieuwe, en vooral binge-waardige, series.

Prime Video zet in mei weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de drie grootste/meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.


Clarkson's Farm


Verschijnt op: Vrijdag 3 mei | Release: Seizoen 3 | Genre: Documentaire / Komedie / Reality-TV | Kijk op: Prime Video

Na het triomfantelijke slot van seizoen 2 zien we heel Diddly Squat in rep en roer. De raad heeft het restaurant gesloten en het weer verwoest de gewassen. Op zoek naar nieuwe inkomsten betreedt Jeremy een wereld van varkens, aanvallende geiten en bergen van paddenstoelen.




Het Jachtseizoen


Verschijnt op: Vrijdag 3, 10, 17, 24, 31 mei | Release: Seizoen 4 - aflevering 2-6 | Genre: Spelprogramma / Reality-TV | Kijk op: Prime Video

Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns gaan de strijd aan met bekende Nederlanders, die voor één dag in de huid van een voortvluchtige crimineel kruipen. Verschillende BN’er-duo’s gaan proberen om vier uur lang uit handen te blijven van de mannen van StukTV. Wie zijn er aan het einde van hun spannende ontsnapping nog op vrije voeten?




Outer Range


Verschijnt op: Donderdag 16 mei | Release: Seizoen 2 | Genre: Drama / Mysterie / Thriller | Kijk op: Prime Video

Een ranchhouder vecht voor zijn land en zijn familie als hij op een onverklaarbaar mysterie stuit aan de rand van de wildernis van Wyoming.




Overige series nieuw op Prime Video


Hieronder de overige series die komende maand op Prime Video verschijnen.

1 mei: The Couple Next Door (seizoen 1) - Drama / Thriller - Een jong stel verhuist naar een chique buurt om een gezin te stichten, maar raakt al snel verstrikt in een ingewikkeld web van verlangen en verraad met hun nieuwe buren.

3 mei: LOL: Last One Laughing Poland (seizoen 2) - Reality-TV - Het is tijd voor de eerste Poolse Prime Video Original! Cezary Pazura nodigt tien comedy-sterren en entertainmentpersoonlijkheden uit voor een unieke uitdaging: ze mogen zes uur lang niet lachen. De deelnemers proberen alles om anderen aan het lachen te maken terwijl ze zelf een pokerface behouden. Degene die het niet volhouden, liggen uit het spel. Ontdek wie als laatste overeind blijft zonder te lachen!

3, 10, 17 mei: Sueltos en Los Cabos (seizoen 1 - aflevering 4-8) - Reality-TV - Acht knappe, jonge vrijgezellen arriveren bij een fantastische villa in Los Cabos, San Lucas voor de vakantie van hun leven.

9 mei: Maxton Hall - Die Welt zwischen uns (seizoen 1) - Drama / Romantiek - Als Ruby per ongeluk een explosief geheim ontdekt op de privéschool Maxton Hall, wordt de arrogante miljonairszoon James Beaufort tegen zijn zin in gedwongen om de gevatte beursscholier te confronteren. Hij is vastbesloten om Ruby het zwijgen op te leggen. Hun hartstochtelijke woordenwisselingen doen verrassend genoeg een vonk overslaan...


Let op: dit overzicht is voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om bepaalde titels toe te voegen, te annuleren of uit te stellen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Outer Range: een must see volgens jou?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee / Niet gezien

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen