search
Eerste trailer 'Spacey Unmasked': Het ongelooflijke verhaal van de Hollywood-superster onthuld
Series / Nieuws

Eerste trailer 'Spacey Unmasked': Het ongelooflijke verhaal van de Hollywood-superster onthuld

De serie vertelt het spectaculaire verhaal van de opkomst en ondergang van de acteur.

Het Britse Channel 4 heeft een eerste trailer vrijgegeven van de langverwachte docu-serie over Kevin Spacey. De docu-serie draagt de veelzeggende titel Spacey Unmasked.

De officiële omschrijving luidt: ''Spacey Unmasked is een forensische kijk op een man die ooit een van de meest bewonderde acteurs ter wereld was. Met nooit eerder vertoonde interviews en archiefmateriaal onderzoekt de serie zijn leven vanaf zijn kindertijd en zijn vroege succes op Broadway tot zijn bliksemsnelle opgang naar het sterrendom.''

Rechtszaak


De beschrijving gaat als volgt verder: ''Kevin Spacey viel op spectaculaire wijze uit de gratie vanwege beschuldigingen van ongepast seksueel gedrag. In 2023 werd Spacey in een rechtszaak vrijgesproken van seksuele overtredingen tegen vier mannen.

Deze tweedelige serie onderzoekt Spacey's gedrag en gaat in gesprek met meerdere mannen die los van die rechtszaak staan over hun ervaringen met hem.''


HBO Max


Spacey Unmasked gaat volgende maand in het Verenigd Koninkrijk op tv in première. HBO heeft de streamingsrechten gekocht, maar wanneer de docu-serie in Nederland op Max zal verschijnen is nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Overtuigt deze trailer jou om de serie te gaan kijken?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen