search
We weten weer iets meer over de Star Wars-serie 'Skeleton Crew' die later dit jaar verschijnt
Series / Nieuws

We weten weer iets meer over de Star Wars-serie 'Skeleton Crew' die later dit jaar verschijnt

Actrice Kerry Condon doet een boekje open over haar ervaringen op de set van de serie.

We weten inmiddels al een hoop over The Acolyte, de Star Wars-serie die in juni al verschijnt, maar hoe zit het met Skeleton Crew, de andere titel die later dit jaar debuteert?

Afgezien van een aantal foto's hebben we nog nauwelijks iets gehoord over of gezien van de serie, die nog steeds gepland voor het najaar.

Kinderen centraal


We weten wel dat de serie zich in de tijd van het Mandoverse afspeelt en dat het project qua toon vergelijkbaar is met de geliefde film The Goonies.

In de serie volgen we een groep kinderen die avonturen beleeft in het Star Wars-universum. Verdere details worden vooralsnog geheimgehouden.

Een cast om u tegen te zeggen


De cast van de film bevat namen als Jude Law, Kerry Condon, Ryan Kiera Armstrong, Robert Timothy Smith, Ravi Cavot-Conyers en Kyrianna Kratter.



De Oscar-genomineerde Condon heeft nu een en ander vrijgegeven over haar ervaringen op de set van de serie.

Alleen maar lof


Condon vertelde Variety er het volgende over: "Het is een te gek project. Ik heb zelf geen kinderen, maar ik vond het geweldig om mee te doen. Het was allemaal heel onschuldig en speels.

Mensen zeggen wel eens dat je niet met kinderen of dieren moet werken, maar daar ben ik het niet mee eens. Als kinderen goede acteurs zijn, zijn ze meestal buitengewoon goed. Daarnaast speelt Jude Law mee, met wie ik eerder heb samengewerkt. En we hebben een geweldige groep regisseurs: de Daniels, Bryce Dallas Howard, Lee Isaac Chung en David Lowery. En natuurlijk Jon Watts, die het hele ding heeft bedacht."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: ik verlies interesse in de huidige Star Wars-series

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen