search
Deze veelbelovende sciencefictionserie bleek een enorme tegenvaller: 0% op Rotten Tomatoes
Series / Specials

Deze veelbelovende sciencefictionserie bleek een enorme tegenvaller: 0% op Rotten Tomatoes

Deze sciencefictionserie was helaas een enorme teleurstelling en werd na één seizoen gecanceld.

Een score van 0% komt niet vaak voor op Rotten Tomatoes, maar het is zeker niet onmogelijk. Dat bewijst de geflopte sciencefictionserie Hunters. De serie was veelbelovend, maar kon niet op goede recensies rekenen.

Hunters verscheen in april 2016 en werd gemaakt door Natalie Chaidez. Als uitvoerend producent werkte onder andere Gale Anne Hurd mee, die eerder ook producent was voor The Terminator, Aliens en The Walking Dead.

Hunters


De serie gaat over een groep Hunters. Flynn (Nathan Philips) is een vastberaden FBI-agent met een donker verleden. Hij werkt samen met Regan (Britne Oldford), een van de beste agenten van de overheid die haar eigen geheimen erop nahoudt, en groepsleider en junkie McCarthy (Julian McMahon).

Flynns zoektocht naar zijn vermiste vrouw brengt hem bij een geheime overheidseenheid die is samengesteld om terroristen op te sporen. Dit zijn niet zomaar terroristen, maar schaduwachtige wezens die misschien niet van deze planeet komen.

Slechte kijkcijfers


Het verhaal van de serie is gebaseerd op de bestseller Alien Hunter van de Amerikaanse horrorschrijver Whitley Strieber. Iedere aflevering heeft als titel de naam van een nummer van de Britse band Orchestral Manoeuvres in the Dark.



Er werden dertien afleveringen besteld en gemaakt van Hunters. De serie werd in eerste instantie uitgezonden op prime time, maar door de slechte kijkcijfers werden de laatste zes afleveringen achteruit geschoven naar middernacht.

0%


In juli 2016, drie maanden na het begin van de serie, werd Hunters gecanceld. Naast slechte kijkcijfers kreeg de serie ook slechte recensies. Op Rotten Tomatoes krijgt de serie een score van 0%.

Het publiek is wel wat enthousiaster. Daarvan krijgt de serie een aanzienlijk betere score van 60%.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Als jij Hunters hebt gezien: is die 0% terecht?

  • Ja, 100% terecht

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, ik vind Hunters een redelijke serie

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen