search
Dit wist je niet: Pedro Pascal speelde bijrol in eerste aflevering van de 'Wonder Woman'-serie die er nooit van kwam
Series / Specials

Dit wist je niet: Pedro Pascal speelde bijrol in eerste aflevering van de 'Wonder Woman'-serie die er nooit van kwam

'Wonder Woman 1984' was de tweede keer dat Pedro Pascal te zien was naast Wonder Woman...

Wonder Woman werd een enorm grote hit met de film uit 2017, waarin de rol gespeeld wordt door Gal Gadot. Daarvoor was er in 1976 al een serie met Lynda Carter in de hoofdrol. Maar wist je dat er in 2011 ook bijna een Wonder Woman-serie was uitgekomen?

Zes jaar voordat de succesvolle film met Gadot uitkwam, waren er plannen voor een nieuwe Wonder Woman-serie. Warner Bros. en DC Entertainment produceerden samen een pilot voor de serie, die uitgezonden zou worden op NBC.

Pedro Pascal


De pilot werd geschreven door Big Little Lies-producent David E. Kelly en geregisseerd door Jeffrey Reiner. De hoofdrol wordt in de pilot gespeeld door actrice Adrianne Palicki, bekend van onder andere Agents of S.H.I.E.L.D. en John Wick.

Daarnaast was er in de serie een inmiddels beroemde acteur te zien, namelijk Pedro Pascal. In de pilot speelde hij Ed Indelicato, een politieagent in Boston waarmee Wonder Woman bevriend raakt.

Moderne Wonder Woman


De pilot speelt zich af in de tegenwoordige tijd, waarin het maar moeilijk is om een superheld te zijn. Wonder Woman vecht tegen criminaliteit in Los Angeles. Tegelijkertijd is ze een succesvolle bedrijfsleidster en een moderne vrouw.



Al deze elementen uit haar uitzonderlijke leven moet ze zien te balanceren. Met haar identiteit Diana Prince kan ze een gewoon leven leiden naast haar superheldactiviteiten en drukke baan. Maar dat lukt niet altijd…

Serie kwam er niet


NBC was niet enthousiast genoeg over de pilot en besloot het netwerk de serie niet te kopen. De Wonder Woman-serie kwam er dus nooit. Gelukkig voor Pascal wist hij wel een rol te bemachtigen in Wonder Woman 1984 als antagonist Maxwell Lord.

De pilot is helaas niet makkelijk te vinden op het internet. Wel is de volledige beschrijving van het plot van de aflevering op het internet te vinden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Pedro Pascal is nu een groot man in Hollywood: terecht?

  • Ja, hij is een goed acteur

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, Pedro Pascal is overrated

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen