search
18+ LEGO-set met 1.326 steentjes is een echt collector's item voor sitcom-fans
Series / Specials

18+ LEGO-set met 1.326 steentjes is een echt collector's item voor sitcom-fans

Net als de series Friends en The Office heeft Seinfeld een gave set.

De serie Seinfeld was een grote hit in de jaren 90 en nog altijd heeft de sitcom rond Jerry Seinfeld en consorten flink wat fans. Het is dus niet heel gek dat er alweer even geleden een LEGO-set verscheen van de serie.

De serie Seinfeld gaat over het titelpersonage gespeeld door Jerry Seinfeld, zijn buurman Cosmo Kramer (Michael Richards), zijn beste vriend George Costanza (Jason Alexander) en zijn ex-vriendin Elaine Benes (Julia Louis-Dreyfus). De LEGO-set is een replica van het appartement van Seinfeld.

Ruim 1300 steentjes


De set 21328 Seinfeld verscheen in juli 2021 en heeft uiteraard overeenkomsten met de sets van bijvoorbeeld Friends en The Office. Je krijgt bij de set minifiguren van Jerry Seinfeld, George Costanza, Cosmo Kramer, Elaine Benes en Newman.

Uiteraard ontbreken bekende voorwerpen niet, zoals een microfoon, krakeling, hengel, sneetje brood en vis in een zak. Zelfs de koelkast heeft een sticker van Superman.

De set is circa 33 centimeter breed, 18 centimeter diep en 14 centimeter hoog. De set wordt niet meer geleverd via LEGO, maar is zeker nog via de bekende LEGO-kanalen verkrijgbaar.

Seinfeld


Ben je alleen fan van de sitcom, dan vind je de negen seizoenen van Seinfeld in zijn geheel op Netflix.



Disclaimer: Dit artikel is geschreven omdat het onderwerp aansluit bij series en/of films, en is niet gesponsord door LEGO of enige andere leverancier.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Is dit een LEGO-set die jij zou willen bouwen?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen