search
Actrice praat haar mond voorbij: dit is wanneer 'From' seizoen 3 komt
Series / Nieuws

Actrice praat haar mond voorbij: dit is wanneer 'From' seizoen 3 komt

Het nieuws is heuglijk voor fans van de mysterieuze horrorserie.

Eerder deze maand werden Netflix-gebruikers getrakteerd op de eerste twee seizoenen van From. De mystery-horrorserie verscheen oorspronkelijk op de Amerikaanse streamingsdienst EPIX.

From kwam binnen als een bom. Veel kijkers vonden het de engste serie die ze in tijden hadden gezien, en ook horrorkoning Stephen King liet weten onder de indruk te zijn.

Seizoen 3


Natuurlijk wilden de kijkers vervolgens meer, en er wordt reikhalzend uitgekeken naar seizoen 3. Inmiddels lijken we te weten wanneer dat seizoen volgt. Actrice Angela Moore, die de chauffeur Bakta speelt, heeft het nieuws de wereld in gebracht.

In een Instagram-post liet ze weten dat ze klaar was met haar draaidagen voor seizoen 3. Toen een fan in de reacties vroeg wanneer het seizoen te zien zal zijn, antwoordde ze: ''In de herfst!''. Overigens is de post inmiddels verwijderd, en is de kans dus groot dat Moore haar mond voorbij heeft gepraat.

Netflix


Als je voor de herfst nog eens wilt griezelen met het eerste seizoen van From dan doe je dat op Netflix. Hopelijk verschijnt het tweede seizoen ook snel op de streamer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij de eerste twee seizoenen van From gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen