search
"Sherlock, ontmoet je gelijke": critici op Rotten Tomatoes zijn laaiend enthousiast over dit gloednieuwe moordmysterie
Series / Nieuws

"Sherlock, ontmoet je gelijke": critici op Rotten Tomatoes zijn laaiend enthousiast over dit gloednieuwe moordmysterie

De gloednieuwe misdaadserie van regisseur Justin Chadwick krijgt een perfecte score op Rotten Tomatoes.

Onlangs is de gloednieuwe Disney+-serie Shardlake uitgekomen. Is het de Primetime Emmy Award-winnaar, regisseur Justin Chadwick, gelukt om een serie te maken waar critici positief over zijn? Dat is zeker het geval!

Chadwick is vooral bekend door zijn werk aan Byker Grove, The Bill, Spooks en Red Cap. Bovendien heeft hij de BAFTA Award voor Best Direction gewonnen voor zijn serie Bleak House.

Shardlake


Onlangs is Chadwick druk bezig geweest aan zijn gloednieuwe project Shardlake en al zijn harde werk heeft zijn vruchten afgeworpen. Shardlake heeft namelijk een perfecte score van 100% op Rotten Tomatoes op het moment van schrijven.

In Shardlake moet Matthew Shardlake (Arthur Hughes) de dood van een commissaris onderzoeken in een afgelegen dorpje. Volgens top criticus Vicky Jessop van London Evening Standard is Shardlake een "strak uitgedacht, prachtig sfeervol stukje televisie".

Rotten Tomatoes recensies


Fanatiek criticus Peter Martin van ScreenAnarchy schrijft: "Uitstekende prestaties van iedereen in de cast. Het schrijfwerk en regie [...] maken het plezierig om naar te kijken. [Shardlake] valt comfortabel in de categorie "ooh, ik wil zo snel mogelijk nog veel meer kijken."Andere critici, waaronder Maggie Boccella van Collider, prijzen de serie op de goede moordmysterie elementen en criticus Christie Cronan van Raising Whasians waarschuwt de iconische detective-serie Sherlock: "Sherlock, ontmoet je gelijke".

Disney+


Shardlake is te streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij Shardlake al gekeken op Disney+?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen