search
Vond je 'Monkey Man' geweldig? Kijk dan ook zo snel mogelijk deze genadeloze actieserie
Series / Specials

Vond je 'Monkey Man' geweldig? Kijk dan ook zo snel mogelijk deze genadeloze actieserie

In deze spannende martial arts-serie is de strijd om de hoogste macht nog niet gestreden

Monkey Man is sinds 4 april in de Nederlandse bioscopen te zien. In de spannende actiefilm volg je de ontwikkelingen van Kid (Monkey Man) die zichzelf in India met veel gevechten omhoog probeert te werken.

Ben je na het zien van de film toe aan meer actie? Dan is de serie Into the Badlands zeker de moeite waard.

The Badlands


De serie speelt zich af in het post-apocalyptische tijdperk, ongeveer vijfhonderd jaar in de toekomst.

De wereld zoals wij die kennen is verwoest door oorlogen: voertuigen en elektriciteit zijn er nog wel, maar de bevolking vecht en moord weer met wapens zoals kruisbogen en zwaarden. Dit zorgt voor veel spannende martial arts-gevechten.

Verwoesting


Na de verwoesting van de beschaving is er een feodale samenleving ontstaan. Een gebied genaamd de Badlands, gelegen tussen de Rocky Mountains en de Mississippi rivier, is verdeeld over zeven rivaliserende baronnen.



De baronnen doen er alles aan om zoveel mogelijk macht te hebben. Dit dwingen ze af met behulp van een loyale groepen huurmoordenaars genaamd Clippers. De meest gevreesde baron genaamd Quinn wordt vergezeld door Clipper Sunny, maar de macht van Quinn staat op het spel met de komst van een nieuwe baron genaamd The Widow.

Hoofdrollen


De grootste rollen worden gespeeld door Daniel Wu (ook uitvoerend producent) als Sunny, Orla Brady als Lydia, Aramis Knight als M.K. en Nick Frost als Bajie.

Het eerste seizoen van de Amerikaanse AMC-serie ging op 15 november 2015 van start. Het derde en tevens laatste seizoen verscheen in 2019. Er zijn in totaal 32 afleveringen te bekijken.

Canal+


Into the Badlands is op dit moment alleen te streamen via Canal+ en scoort 84 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij Monkey Man gezien, en zou jij een tweede film kijken?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen