search
4 verborgen en aangrijpende drama's op Netflix die je waarschijnlijk nog niet hebt gezien
Series / Nieuws

4 verborgen en aangrijpende drama's op Netflix die je waarschijnlijk nog niet hebt gezien

De omvangrijke catalogus van Netflix heeft nog weleens van die onontdekte pareltjes.

Toen Netflix op 11 september 2013 voor het eerst de Nederlandse markt betrad, begon een eindeloze stroom aan series te vloeien. Temidden van deze overvloed schuilen echter enkele verborgen schatten die nog weleens over het hoofd worden gezien. We hebben vier van deze juweeltjes voor je uitgelicht. Zijn deze wat voor jou?

BodiesAls er iets werkt op Netflix is het wel drama en moordmysterie. Deze aangrijpende miniserie scoort op Rotten Tomatoes een heel degelijke 81% en je streamt alle afleveringen op Netflix.

In Bodies wordt rechercheur Shahara Hasan geschokt na de ontdekking van een lijk in het hedendaagse Whitechapel, wanneer ze realiseert dat dezelfde moord al een eeuw eerder heeft plaatsgevonden.The FallDeze Britse topserie is al wat ouder maar zit bol van de bekende sterren. Op Rotten Tomatoes zijn critici en publiek gelijkgestemd met een score van 85%. Bekijk alle drie de seizoenen op Netflix.

The Fall draait om een hoofdinspecteur die vecht tegen haar eigen persoonlijke demonen terwijl ze een seriemoordenaar probeert te ontmaskeren die zich voordoet als familieman.Boy Swallows UniversePak de zakdoeken er maar bij, want dit verhaal over de jonge Eli Bell raakt bijna iedereen die het ziet. De miniserie doet het op Rotten Tomatoes met 87% uitstekend. Stream alle afleveringen op Netflix.

In Boy Swallows Universe wordt het leven van een jongen op zijn kop gezet door de criminele onderwereld van Brisbane, in deze dramaserie die gebaseerd is op de bestseller van Trent Dalton.One DayHoewel deze serie wereldwijd niet erg verborgen was, bleef het in Nederland relatief onbekend. Misschien toch de moeite waard, want het krijgt op Rotten Tomatoes een score van maar liefst 91%. Kijk de serie op Netflix.

De serie One Day gaat over Emma en Dexter, die elkaar voor het eerst ontmoeten op de avond van hun afstuderen, echter moeten ze de volgende dag alweer hun afscheid nemen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Welke serie zou jij eerder kijken?

 • The Fall

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • One Day

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen