search
Elisabeth Moss is volgens Rotten Tomatoes het enige positieve aan 'The Veil'
Series / Nieuws

Elisabeth Moss is volgens Rotten Tomatoes het enige positieve aan 'The Veil'

'The Veil' van Steven Knight, met Elisabeth Moss in de hoofdrol, valt tegen volgens critici op Rotten Tomatoes.

Een thriller van Steven Knight, de scenarioschrijver van films zoals Closed Circuit, Locke en Hummingbird, klinkt veelbelovend. Topcritici op Rotten Tomatoes laten weten of je deze thriller kan kijken of beter kunt skippen.

De Amerikaanse thriller, The Veil, gaat over een dodelijk spel over leugens en (halve) waarheden. Als twee vrouwen van Istanbul naar Parijs en Londen reizen, blijkt dat één van hen een gevaarlijk geheim met haar meedraagt.

Rotten Tomatoes


Het plot heeft veel potentieel, maar volgens critici op Rotten Tomatoes heeft de serie de plank volledig misgeslagen. De score van The Veil blijft dan ook steken op een magere 40% (op het moment van schrijven).

Ondanks er veel negatieve recensies zijn over de serie, is iedereen diep onder de indruk van het acteerwerk van Elisabeth Moss: "[D]it is Moss' beste rol en prestatie tot nu toe. Ze is geweldig", aldus NPR.

Net "een leeggelopen ballon"


Volgens Lifestyle Asia (India) is The Veil niet de moeite waard: "Het is één van die series die denkt dat het op een slimme manier geheimen achterhoudt voor de grote onthullingen, maar wanneer de onthullingen komen, landen ze met de impact van een leeggelopen ballon."



The Veil had een groot potential om een geweldige thriller te zijn, helaas lijkt het alsof er niet genoeg tijd genomen is om alle details uit te denken. Gelukkig redt Moss de serie met haar fantastische talent.

The Veil


Op het moment van schrijven is The Veil niet te streamen in Nederland. Wel is de serie te koop op verschillende webwinkels.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: Elisabeth Moss is overrated

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen