search
NPO Start & Plus komt deze week met 6 nieuwe afleveringen
Series / Nieuws

NPO Start & Plus komt deze week met 6 nieuwe afleveringen

Deze week verschijnen vooral veel nieuwe series met humoristisch karakter.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.


Hunted into the Wild VIPS


Verschijnt op: Maandag 6 mei | Release: Seizoen 1 - aflevering 6 | Genre: Reality-TV / Avontuur | Kijk op: NPO Start

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?




Zussen


Verschijnt op: Woensdag 8 mei | Release: Seizoen 1 - aflevering 5 | Genre: Drama | Kijk op: NPO Start

Drie vrouwen komen bij de notaris, blijken halfzussen te zijn en moeten de erfenis (een boerderij) samen zien te verdelen. Ondertussen rijst de vraag hoe hun half-zussenschap zit èn hoe hun vader is overleden.




Even tot hier


Verschijnt op: Zondag 12 mei | Release: Seizoen 11 - aflevering 6 | Genre: Komedie / Spelprogramma / Muziek | Kijk op: NPO Start

Niels van der Laan en Jeroen Woe maken op geheel eigen wijze en in een razend tempo een samenvatting van de week die achter ons ligt. Samen met de Miguel Wiels band, een verrassende artiest én een simpel liedje over een best wel ingewikkeld onderwerp.




Overige series nieuw op NPO Start & Plus


Hieronder de overige series die deze week op NPO Start & Plus verschijnen.

6 mei: Plakshot (seizoen 6 - aflevering 1) - Komedie - In het satirische programma Plakshot geeft Roel Maalderink met straatinterviews, sketches en parodieën zijn blik op de actualiteit én legt hij de absurditeit van de media bloot.

6 mei: Draadstaal (seizoen 15 - aflevering 5) - Komedie - In dit satirische sketchprogramma zijn er naast een keur aan nieuwe personages natuurlijk ook moderne klassiekers als Fred en Ria, Joop en Leon in de snackbar, de liefste Marokkaan van Nederland Sayid en de onnavolgbare weerman. Deze bonte verzameling karakters ondergaan en bespreken op onnavolgbare wijze de waan van de dag en de stand van Nederland en omstreken.

6 mei: Wie is de Mol? België (seizoen 12 - aflevering 7) - Avontuur / Spelprogramma / Reality-TV - Onder leiding van Gilles De Coster gaan tien Vlamingen op avontuur in Sicilië. Iedereen wil de groeps-pot winnen, maar in hun midden huist een saboteur: de mol.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Volg jij Zussen op NPO?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen