search

Ons nieuws van maandag 6 mei 2024

Een van de grootste scifi-series krijgt nieuw seizoen op Disney+: tijd om aan te haken?
Series / Nieuws

Een van de grootste scifi-series krijgt nieuw seizoen op Disney+: tijd om aan te haken?

Deze week is het eindelijk tijd voor het nieuwe seizoen van 'Doctor Who'.

Deze week is het zover: een nieuw seizoen van Doctor Who gaat van start, met een nieuwe reïncarnatie van de Doctor. Ben je benieuwd wat je kan verwachten? Wij beantwoorden vijf vragen over het seizoen.

Wie is de nieuwe Doctor-acteur?


De nieuwe reïncarnatie van de Doctor, of wel de vijftiende Doctor, wordt vanaf dit seizoen gespeeld door acteur Ncuti Gatwa. Hem kun je onder andere kennen van zijn rol als Eric in Sex Education, Robert in Masters of the Air en een van de Kens in Barbie.

Wie is de nieuwe companion?


Daarnaast heeft de Doctor natuurlijk een companion. In het nieuwe seizoen is deze companion Ruby Sunday, gespeeld door Millie Gibson. Recentelijk werd bekend dat Gibson in het volgende seizoen haar rol zal afwisselen met een andere companion, gespeeld door Verada Sethu.

Wat gaat er gebeuren in het seizoen?


De titels van de afleveringen zijn al bekend, maar wat er precies staat te gebeuren weten we nog niet. Wel hebben de makers nieuwe monsters en buitenaardse avonturen aan de kijkers beloofd.

De titels van de afleveringen geven al wat hints, zoals "Space Babies" en "Dot and Bubble". Maar wat we ons daar precies bij moeten voorstellen...Hoeveel afleveringen zijn er?


Dit seizoen bestaat uit 8 afleveringen, die wekelijks op Disney+ verschijnen. Eigenlijk is er al een aflevering geweest, namelijk de kerstspecial. Deze staat al op de streamingdienst, maar wordt niet officieel meegeteld als aflevering van het seizoen.

Is dit seizoen het kijken waard?


Voor Doctor Who fans is dit nieuwe seizoen uiteraard het kijken waard. Maar ook als je de serie nog niet gezien hebt, kun je bij dit seizoen beginnen. Wil je graag alle achtergrondinformatie, maar niet alle seizoenen kijken? Begin dan bij de reboot uit 2005.

De eerste twee afleveringen van het seizoen zijn vanaf 11 mei te zien op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fiasco': zeker geen mislukking
Recensie

'Fiasco': zeker geen mislukking

Franse mockumentary over een ontspoorde filmproductie vol hilariteit, spanning en romantiek.

Regie: Igor Gotesman | Cast: Igor Gotesman (Splice), Pierre Niney (Raphaël Valande), Pascal Demolon (Jean-Marc Torrosian), François Civil (Tom/Barthabé), Leslie Medina (Ingrid Flaumenbaum), e.a. | Afleveringen: 7 | Speelduur: 32-40 minuten | Jaar: 2024

De jonge Raph mag zijn eerste film regisseren en Fiasco is de making-of daarvan. Deze titel is niet de enige hint dat zijn droom afstevent op een nachtmerrie: dat Raph vanuit de gevangenis wordt geïnterviewd voor een terugblik belooft een zeer dramatische afloop. Die belofte wordt nagekomen met een overvloed van hilarische filmsetflops.

Slapstick en overdadigheid maken de ontwikkelingen in Fiasco humoristisch en verrassend, zonder de grens van het realistische te overschrijden. Een saboteur op de filmset voegt spanning toe, maar het is toch vooral Raph die zijn eigen graf graaft door zich met zijn extreme verlegenheid in allerlei onmogelijke situaties te draaien. Met plaatsvervangende schaamte mag de kijker toezien hoe hij zich in de nesten werkt op weg naar het vervullen van zijn grote droom om filmmaker te worden.

Dat Raph hierbij meestal een overvloed aan leugens vertelt maakt hem niet erg sympathiek, maar acteur Pierre Niney weet met zijn aandoenlijke klungeligheid toch de kijker voor zich te winnen. Niney, rijzende ster in Frankrijk en medebedenker van de serie, lijkt geschapen voor de rol van Raph. Ondanks al zijn tekortkomingen zal de kijker toch hopen dat hij de moed vindt voor zichzelf op te komen en zijn droom niet door de vingers laat glippen. De omstandigheden zitten hem helaas niet bepaald mee.

Bij verhalen over een filmproductie putten de makers vaak uit eigen ervaring, maar daar kan hier onmogelijk sprake van zijn. Daarvoor zijn de gebeurtenissen te bizar. Toch is het verhaal invoelbaar en valt mee te leven met de personages. Op de eerste plaats Raph, die tegen de zin van zijn familie het plattelandsbestaan heeft verruild voor het verwezenlijken van zijn droom: een film maken over zijn grootmoeder die tijdens de Tweede Wereldoorlog bij het verzet zat.

Maar ook Ingrid, een bloedmooie actrice die de rol van haar leven speelt als die grootmoeder, in een industrie vol misogynie en betutteling. En Jean-Marc, de mislukte producent die onvoorwaardelijk in Raph gelooft en er alles voor over heeft een prachtige film te maken. En zelfs Tom, de niet erg slimme maar toch innemende beste vriend van Raph die droomt van een acteercarrière. Allemaal goed uitgewerkte en begrijpelijke personages die de kijker kan liefhebben.

Ook Vincent Cassel komt langs als de grote ster Robin Jacomet, een personage dat knipoogt naar hemzelf. Zijn verschijning duurt slechts een paar afleveringen, maar vormt een zeer goede aanvulling. Zo zijn er meer details die de serie compleet maken: van de goed gekozen soundtrack tot de knap in het verhaal geïntegreerde productplacement. Bedenker Igor Gotesman, zelf ook in een cameo te zien, heeft Fiasco samen met Niney duidelijk met veel toewijding gemaakt.

De serie komt na slechts zeven afleveringen tot een spectaculair einde en laat de kijker achter met honger naar meer. Aangezien Niney meerdere projecten heeft lopen is het maar de vraag of er een tweede seizoen zal komen. Voor nu moeten we het dus doen met een onvergetelijk eerste seizoen, dat de kijker op het puntje van zijn stoel houdt, behalve wanneer die niet van het lachen over de grond rolt. Het moet gezegd worden: Fiasco is allesbehalve een fiasco.

★★★★☆

Fiasco is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'De Pudding Club': groot scheet- en kotsfestijn
Recensie

'De Pudding Club': groot scheet- en kotsfestijn

Stephan Miras en Flip van der Kuil weten bewonderenswaardig slechte televisie te maken.

Regie: Stephan Miras, Flip van der Kuil, David-Jan Bronsgeest, e.a. | Cast: Loes Schnepper (Ingeborg), Jelka van Houten (Nicole), Ruben van der Meer (Gerard), Gijs Naber (Apeman), Mert Ugurdiken (Abdel), e.a. | Afleveringen: 6 | Speelduur: 15-23 minuten | Jaar: 2024

Wat krijg je als je een groep komieken en cabaretiers in een gek pakje bij elkaar zet en ze de meest vulgaire grappen laat vertellen? Precies: een typische creatie van Stephan Miras en Flip van der Kuil. De typische stijl van deze heren komt in De Pudding Club misschien wel beter dan ooit naar voren. De stront, kots en piemels vliegen je om de oren. Je moet ervan houden...

De Pudding Club draait om een kringgesprek van vijf psychiatrische patiënten en hun therapeut. In elke aflevering vertelt een van de patiënten hoe de afgelopen week eruitzag. Die blijkt gevuld met de meest hilarische (of belachelijke; het is maar net hoe je het bekijkt) gebeurtenissen, al blijft het de vraag of die echt hebben plaatsgevonden of zich slechts in hun hoofd hebben afgespeeld. Het antwoord daarop is overigens totaal irrelevant, want de beschreven gebeurtenissen zijn zo absurd dat ze haast niet verder van de realiteit zouden kunnen staan.

Van kinderen die bestaan uit een grote hoop stront tot een moord om een balpen; je kunt het zo gek niet bedenken of het komt voorbij. Aan creativiteit dus geen gebrek en de makers hebben geen greintje rekening gehouden met wat je anno 2024 wel of niet publiekelijk kunt roepen. Ergens ook wel een verademing in een wereld waarin alles wordt afgewogen. Net wanneer je denkt "Dit kan je écht niet maken", komt daar gewoon weer een keiharde, politiek volkomen incorrecte grap bovenop.

En daar moet je van houden. Voor wie dit soort humor kan waarderen is De Pudding Club een garantie voor de slappe lach, maar voor ieder ander geldt: vooral vermijden deze serie. Slechtere televisie wordt er niet gemaakt. Er zit geen logische verhaallijn of onderliggende boodschap in, de productie en montage is klungelig en goedkoop en het acteerwerk is één grote improvisatieshow. Er wordt niet eens moeite gedaan om kleine foutjes te verbergen.

De cast bestaat niet uit de minste namen. Jelka van Houten, Ruben van der Meer, Gijs Naber en Loes Schnepper nemen enkele van de hoofdrollen op zich, terwijl kleinere rollen zijn weggelegd voor onder anderen Henry van Loon, Tygo Gernandt en Huub Smit. De betrokkenen lijken aan alles vooral zelf erg veel plezier te hebben beleefd. Eenieder die het leuk vindt daarvan mee te genieten moet dat lekker doen. Wie dit soort onderbroekenlol en ranzige grappen niet kan waarderen laat deze serie beter links liggen. De Pudding Club is zo slecht, basaal en goor dat het bewonderenswaardig is.

★☆☆☆☆

De Pudding Club is te zien bij Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze langlopende fantasyserie eindigde met een domper van een finale
Series / Specials

Deze langlopende fantasyserie eindigde met een domper van een finale

Na 15 jaar kwam er een einde aan 'Supernatural', maar volgens fans had dat veel beter gekund.

Hoe langer een serie doorgaat, hoe moeilijker het wordt om een goed einde te verzinnen. Dat was helaas het geval bij de fantasy-horrorserie Supernatural, die fans flink teleurstelde met de finale.

Het eerste seizoen van Supernatural verscheen in 2005. De serie liep daarna voor maar liefst 15 jaar, tot het laatste seizoen in 2020. In totaal zijn er 15 seizoenen gemaakt.

Demonenjagers


De serie gaat over de broers Sam (Jared Padalecki) en Dean (Jensen Ackles) Winchester. Toen ze klein waren, werd hun moeder vermoord door een bovennatuurlijk wezen. Daarom leerde hun vader hen op jonge leeftijd hoe ze deze wezens kunnen doden.

22 jaar later gaan de broers op een reis om hun vermiste vader op te sporen. Sam ontwikkelt bovennatuurlijke vaardigheden die verbonden lijken te zijn met de demoon die hun moeder vermoordde. De broers zijn vastberaden de demoon op te sporen.

Bergafwaarts


Op een gegeven moment was de serie zo lang bezig dat het voor kijkers leek alsof deze nooit zou ophouden. Helaas voor hen kwam dat moment toch in 2022. Maar het ging al eerder bergafwaarts met de serie.Na het vijfde seizoen verliet originele showrunner Eric Kripke Supernatural. Daarna leek de kwaliteit van de serie steeds minder te worden. Wat echter de kroon spande, was de allerlaatste aflevering van de serie.

Teleurstelling


Volgens veel fans was deze aflevering een grote teleurstelling. Het einde voor zowel Sam als Dean was allesbehalve bevredigend. Bovendien werd het fan favoriete personage Cas niet eens benoemd, terwijl hij al seizoenen lang een groot deel was van de serie.

Wil je de serie bekijken, of het einde met eigen ogen zien? Bekijk Supernatural dan op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-serie met prachtige Turkse actrice moet je hart gaan veroveren
Series / Nieuws

Netflix-serie met prachtige Turkse actrice moet je hart gaan veroveren

Turkse serie "Thank You, Next" op Netflix: over dating, vriendschap en zelfontdekking in de moderne wereld.

Op 9 mei komt de nieuwe Turkse serie Thank You, Next op Netflix uit. Lees om meer te weten te komen over de serie de volgende vijf vragen:

Waar gaat de serie over?


Thank You, Next volgt het verhaal van Leyla Taylan, een succesvolle advocate die na een pijnlijke breuk zichzelf opnieuw moet uitvinden in de moderne datingwereld. Met de onvoorwaardelijke steun van haar beste vrienden stapt ze in een avontuur vol romantiek, uitdagingen en zelfreflectie.

Wat voor andere Turkse series zijn er nog op Netflix te streamen?


Naast Thank You, Next biedt Netflix een scala aan andere Turkse series, waaronder As the Crow Flies, Who Were We Running From en Kübra. Deze series bieden een breed scala aan genres en verhalen, en zijn allemaal beschikbaar om te streamen op het platform.

Wie spelen er in de serie?


In de serie schitteren Serenay Sarikaya als Leyla Taylan, Metin Akdülger als Şeyyaz, en Hakan Kurtaş als Cem Murathan. Sarikaya is bekend van haar eerdere rollen in succesvolle Turkse series, zoals Lale Devri, Medcezir (een Turkse remake van The O.C.) en Medcezir.

Voor wie is deze serie?


De serie richt zich op een breed publiek, vooral op liefhebbers van romantische drama's en intriges. Ook kijkers die geïnteresseerd zijn in verhalen over zelfontdekking en vriendschap zullen zich aangetrokken voelen tot Thank You, Next. Uiteraard is de serie, hoewel bedoeld voor een breed publiek, vooral uitermate interessant voor een Turks publiek.

Is de serie te bingen?


Thank You, Next bestaat uit één seizoen met een nog onbekend aantal afleveringen. Goed nieuws voor liefhebbers van de serie is dat bekend is dat deze wel een tweede seizoen gaat krijgen.De serie is vanaf 9 mei te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix verwijdert brute films over actuele en belangrijke onderwerpen
Series / Specials

Netflix verwijdert brute films over actuele en belangrijke onderwerpen

Bekijk hier of je favoriete films en series op Netflix deze week verwijderd zullen worden.

Netflix staat erom bekend regelmatig lange lijsten van goede films en series te verwijderen. Ook deze week worden er weer enkele films verwijderd.

Goed nieuws voor Netflix-abonnees: deze week worden er slechts twee films verwijderd. Veel van je favoriete films en series zijn dus veilig voor nu.

La dona il-legalKan je geen genoeg krijgen van hartverscheurende films zoals Just Mercy en If Beale Street Could Talk? Dan is deze serie perfect voor jou. De Spaanse La dona il-legal kaart enkele actuele en belangrijke thema's aan zoals immigratie en corruptie.

La dona il-legal volgt Fernando Vila, een ervaren immigratieadvocaat. Hij lijkt een makkelijke zaak gekregen te hebben: hij moet de deportatie van Zita Krasniqi voorkomen. Alles krijgt echter een duistere twist wanneer ze dood aangetroffen wordt in een immigratiedetentiecentrum. Fernando schakelt de hulp in van Zita's vriendin, Juliet Okora, om achter de waarheid te komen.Laatste kans


Het is deze week dus een rustige week. Bekijk hieronder de twee films die verwijderd gaan worden.

 • Cidade de Deus: 10 Anos Depois (2013) - 6 mei
 • La dona il-legal (2020) - 10 mei
 • Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
  Elisabeth Moss is volgens Rotten Tomatoes het enige positieve aan 'The Veil'
  Series / Nieuws

  Elisabeth Moss is volgens Rotten Tomatoes het enige positieve aan 'The Veil'

  'The Veil' van Steven Knight, met Elisabeth Moss in de hoofdrol, valt tegen volgens critici op Rotten Tomatoes.

  Een thriller van Steven Knight, de scenarioschrijver van films zoals Closed Circuit, Locke en Hummingbird, klinkt veelbelovend. Topcritici op Rotten Tomatoes laten weten of je deze thriller kan kijken of beter kunt skippen.

  De Amerikaanse thriller, The Veil, gaat over een dodelijk spel over leugens en (halve) waarheden. Als twee vrouwen van Istanbul naar Parijs en Londen reizen, blijkt dat één van hen een gevaarlijk geheim met haar meedraagt.

  Rotten Tomatoes


  Het plot heeft veel potentieel, maar volgens critici op Rotten Tomatoes heeft de serie de plank volledig misgeslagen. De score van The Veil blijft dan ook steken op een magere 40% (op het moment van schrijven).

  Ondanks er veel negatieve recensies zijn over de serie, is iedereen diep onder de indruk van het acteerwerk van Elisabeth Moss: "[D]it is Moss' beste rol en prestatie tot nu toe. Ze is geweldig", aldus NPR.

  Net "een leeggelopen ballon"


  Volgens Lifestyle Asia (India) is The Veil niet de moeite waard: "Het is één van die series die denkt dat het op een slimme manier geheimen achterhoudt voor de grote onthullingen, maar wanneer de onthullingen komen, landen ze met de impact van een leeggelopen ballon."  The Veil had een groot potential om een geweldige thriller te zijn, helaas lijkt het alsof er niet genoeg tijd genomen is om alle details uit te denken. Gelukkig redt Moss de serie met haar fantastische talent.

  The Veil


  Op het moment van schrijven is The Veil niet te streamen in Nederland. Wel is de serie te koop op verschillende webwinkels.
  Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
  NPO Start & Plus komt deze week met 6 nieuwe afleveringen
  Series / Nieuws

  NPO Start & Plus komt deze week met 6 nieuwe afleveringen

  Deze week verschijnen vooral veel nieuwe series met humoristisch karakter.

  Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.


  Hunted into the Wild VIPS


  Verschijnt op: Maandag 6 mei | Release: Seizoen 1 - aflevering 6 | Genre: Reality-TV / Avontuur | Kijk op: NPO Start

  Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?
  Zussen


  Verschijnt op: Woensdag 8 mei | Release: Seizoen 1 - aflevering 5 | Genre: Drama | Kijk op: NPO Start

  Drie vrouwen komen bij de notaris, blijken halfzussen te zijn en moeten de erfenis (een boerderij) samen zien te verdelen. Ondertussen rijst de vraag hoe hun half-zussenschap zit èn hoe hun vader is overleden.
  Even tot hier


  Verschijnt op: Zondag 12 mei | Release: Seizoen 11 - aflevering 6 | Genre: Komedie / Spelprogramma / Muziek | Kijk op: NPO Start

  Niels van der Laan en Jeroen Woe maken op geheel eigen wijze en in een razend tempo een samenvatting van de week die achter ons ligt. Samen met de Miguel Wiels band, een verrassende artiest én een simpel liedje over een best wel ingewikkeld onderwerp.
  Overige series nieuw op NPO Start & Plus


  Hieronder de overige series die deze week op NPO Start & Plus verschijnen.

  6 mei: Plakshot (seizoen 6 - aflevering 1) - Komedie - In het satirische programma Plakshot geeft Roel Maalderink met straatinterviews, sketches en parodieën zijn blik op de actualiteit én legt hij de absurditeit van de media bloot.

  6 mei: Draadstaal (seizoen 15 - aflevering 5) - Komedie - In dit satirische sketchprogramma zijn er naast een keur aan nieuwe personages natuurlijk ook moderne klassiekers als Fred en Ria, Joop en Leon in de snackbar, de liefste Marokkaan van Nederland Sayid en de onnavolgbare weerman. Deze bonte verzameling karakters ondergaan en bespreken op onnavolgbare wijze de waan van de dag en de stand van Nederland en omstreken.

  6 mei: Wie is de Mol? België (seizoen 12 - aflevering 7) - Avontuur / Spelprogramma / Reality-TV - Onder leiding van Gilles De Coster gaan tien Vlamingen op avontuur in Sicilië. Iedereen wil de groeps-pot winnen, maar in hun midden huist een saboteur: de mol.
  Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
  Netflix introduceert deze week het spannende 'Bodkin' en 13 andere gave series
  Series / Nieuws

  Netflix introduceert deze week het spannende 'Bodkin' en 13 andere gave series

  Het wordt een week vol misdaad, humor en feitelijke gebeurtenissen.

  Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.


  John Mulaney Presents: Everybody's in LA


  Verschijnt op: Dinsdag 7 mei | Release: Seizoen 1 | Genre: Komedie / Talkshow | Kijk op: Netflix

  John Mulaney brengt in zes live-afleveringen een bezoek aan Los Angeles tijdens een week waarin vrijwel iedereen die grappig is in de stad is.
  The Final: Attack on Wembley


  Verschijnt op: Woensdag 8 mei | Release: Seizoen 1 | Genre: Documentaire / Sport | Kijk op: Netflix

  Engeland kan eindelijk meedingen naar de titel voor een groot kampioenschap. 6000 fans zonder kaartje bestormen het Wembley Stadion en laten een spoor van vernieling na.
  Bodkin


  Verschijnt op: Donderdag 9 mei | Release: Seizoen 1 | Genre: Komedie / Drama / Thriller | Kijk op: Netflix

  In een charmant Iers dorp met duistere, vreselijke geheimen vinden mysterieuze verdwijningen plaats. Decennia later gaat een bonte groep podcasters op onderzoek uit.
  Overige series nieuw op Netflix


  Hieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

  6 mei: Teasing Master Takagi-san (seizoen 1 - aflevering 8) - Komedie / Drama / Romantiek - Scholier Nishikata wordt voortdurend geplaagd door zijn klasgenote Takagi-san. Hij probeert haar een koekje van eigen deeg te geven, maar dat lukt niet.

  7 mei: Super Rich in Korea (seizoen 1) - Reality-TV - Een Singaporese tycoon, een erfgenaam van een Italiaans luxemerk en een Pakistaanse aristocraat. Ontdek het uitbundige leven van de superrijken in Korea.

  8 mei: The Circle (seizoen 6 - aflevering 13) - Spelprogramma - Status en strategie botsen in deze combinatie van sociaal experiment en competitieserie waarin online deelnemers zich een weg flirten, bonden en faken naar 100.000 dollar.

  8 & 9 mei: Frankly Speaking (seizoen 1 - aflevering 3-4) - Komedie / Drama / Romantiek - Een gerespecteerde omroeper zegt in de uitzending ineens alles wat hij denkt. Dat trekt de aandacht van een tv-schrijver die hem uitnodigt in haar variétéshow.

  9 mei: Delicious in Dungeon (seizoen 1 - aflevering 19) - Animatie / Avontuur / Komedie - Kerkers, draken ... en heerlijke monsterstoofpot? Avonturiers begeven zich in een vervloekt, bedolven koninkrijk om hun kameraad te redden en koken onderweg bergen voedsel.

  9 mei: Blood of Zeus (seizoen 2) - Animatie / Actie / Avontuur - Heron, een gewone man die leeft in het oude Griekenland, ontdekt zijn ware erfgoed als de zoon van Zeus. Zijn doel: de wereld redden van een duivels leger.

  9 mei: Thank You, Next (seizoen 1) - Komedie / Romantiek - Na een pijnlijke relatiebreuk duikt een jonge advocaat in de verwarrende wereld van het moderne daten, met de onvoorwaardelijke steun van haar beste vrienden.

  10 mei: Cooking Up Murder: Uncovering the Story of César Román (seizoen 1) - Documentaire / Misdaad - Deze docuserie analyseert een moordzaak tegen een Spaanse chef-kok, die een prominente carrière opbouwde via een web van geheimen en valse identiteiten.

  10 mei: The Ultimatum: South Africa (seizoen 1) - Reality-TV - Een zesvoudige partnerruil leidt tot sensuele verleiding en emotioneel verraad. Deelnemers kiezen tussen oude of nieuwe liefdes in dit hartverscheurende experiment.

  11 mei: The Great Indian Kapil Show (seizoen 1 - aflevering 7) - Komedie / Talkshow - Op een gloednieuw podium is comedian Kapil Sharma terug met zijn kenmerkende grappen, beroemde gasten, komische sketches en nog veel meer.

  11 &12 mei: The Atypical Family (seizoen 1 - aflevering 3-4) - Drama - Een familie die ooit gezegend was met unieke superkrachten, verliest deze krachten door hedendaagse problemen, totdat een mysterieuze vrouw alles verandert.
  Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.