search
Na 'One Piece' en 'Avatar: The Last Airbender' zou dit de perfecte anime zijn om te verfilmen voor Netflix
Series / Specials

Na 'One Piece' en 'Avatar: The Last Airbender' zou dit de perfecte anime zijn om te verfilmen voor Netflix

Wordt dit de volgende live-action verfilming van een anime op Netflix?

Het is momenteel een trend op Netflix om anime's te verfilmen met een live-action cast. Na het succes van One Piece en Avatar: The Last Airbender lijkt het erop dat dit niet snel zal ophouden.

Er is een serie die een perfecte volgende kandidaat zou zijn om een live-action serie te krijgen. De anime Lupin the Third is al jaren een begrip onder fans van het genre, en past precies binnen het plaatje.

Klassieker


De anime is een echte klassieker, want hij kwam al uit in 1971. De serie liep tot 1977. Lupin the Third volgt de avonturen van het titelpersonage, een sluwe oplichter en meester in vermomming die altijd weer een plannetje heeft.

De avonturen van Lupin zorgen ervoor dat hij de hele wereld over reist. De talloze adaptaties die al van Lupin zijn gemaakt bewijzen dat hij een enorm veelzijdig personage is. Ook in live-action is het personage al nagespeeld, wat erg goed werkte.

Avontuur


Het zou bovendien makkelijk zijn om het format van de afleveringen naar Netflix te brengen. De streamingdienst kan gewoon beginnen met één seizoen, aangezien de avonturen van Lupin redelijk op zichzelf staan.Er is geen grote overkoepelende verhaallijn, wat ervoor zorgt dat de live-action bewerking zowel kort of lang zou kunnen doorgaan. Bovendien is het avontuurlijke aspect van de serie geschikt voor alle leeftijden.

Perfecte combinatie


Het westerse publiek zou Lupin the Third enorm aan kunnen spreken, omdat het personage doet denken aan een ander iconisch personage: James Bond. En dat dan gecombineerd met het avontuurlijke en grappige aspect van One Piece.

Al met al zou een live-action serie van Lupin the Third de perfecte volgende stap zijn voor Netflix. Hopelijk voor fans denkt de streamingdienst daar hetzelfde over.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ken jij de anime Lupin the Third?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen