search
Update over de Disney+-hit 'Percy Jackson and the Olympians' seizoen 2
Series / Nieuws

Update over de Disney+-hit 'Percy Jackson and the Olympians' seizoen 2

De verfilming van de populaire boekenserie heeft akkoord gekregen voor een tweede seizoen.

Schrijver Rick Riordan heeft meegewerkt aan de verfilming van zijn boekenserie over Percy Jackson, de zoon van de Griekse god Poseidon. Door het succes van seizoen 1 wordt nu het boek 'De zee van monsters' verfilmd.

Er is nog geen officiële aankondiging gedaan over de start van de productie. Op zijn blog refereerde de schrijver onlangs aan het filmen toen hij over zijn tourschema sprak.

Rustig aan


Na de oorspronkelijke vijf boeken over Percy en zijn vrienden is de schrijver aan een opvolgende trilogie begonnen. Het tweede boek uit deze trilogie, 'The Wrath of the Triple Goddess' ('De toorn van de drievoudige godin') komt in september in de Verenigde Staten uit. In deze update over zijn nieuwe boek refereerde Riordan in het voorbijgaan aan de opnames van de serie.

Riordan: "Tot mijn spijt ga ik in de herfst geen tournee doen voor dit boek. We gaan er van uit dat we tegen die tijd seizoen 2 van 'Percy Jackson and the Olympians' aan het filmen zijn. Als alles volgens plan gaat wil ik het daarna eerlijk gezegd een tijdje rustig aan doen!"

Kwaliteit voorop


Riordans formulering impliceert dat de productie van het nieuwe seizoen voor de herfst van start gaat. In februari gaf uitvoerend producent Jonathan E. Steinberg al aan dat het filmen "zo snel mogelijk" gaat beginnen. Hij deed deze uitspraak tijdens de Television Critics Association Press Tour 2024, waarbij hij er wel aan toevoegde dat kwaliteit voor de makers voorop staat.



Percy Jackson and the Olympians kun je streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: het eerste seizoen van Percy Jackson was helemaal niets aan

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen