search
Rotten Tomatoes score voor seizoen 2 van 'Will Trent' belooft veel
Series / Nieuws

Rotten Tomatoes score voor seizoen 2 van 'Will Trent' belooft veel

De personages stelen de show in het nieuwe seizoen van Will Trent.

Wordt je helemaal enthousiast van een goed politiedrama en ben je benieuwd of de gloednieuwe Will Trent een goede keuze is? De recensies op Rotten Tomatoes zullen je hier heel erg mee helpen. Is Will Trent de moeite waard of kan je beter op zoek naar een andere serie?

Will Trent is gebaseerd op de boekenreeks van Karin Slaughter. Het eerste seizoen is in januari 2023 uitgekomen en drie maanden later was de serie al vernieuwd voor een tweede seizoen.

Will Trent


De serie volgt Will Trent, een speciaal agent. Hij is de beste in zijn vak en handelt het grootste deel van de zaken af, wat hem niet de meest populaire persoon maakt op de werkvloer. Will Trent is wel heel populair bij kijkers. Zij geven de serie namelijk een score van 79% op Rotten Tomatoes (op het moment van schrijven).

De serie krijgt complimenten van David C over het schrijfwerk en de kwaliteit van de productie: "Will en de andere personages zijn goed uitgedacht en hebben een diepte die niet cliché is.".

"zo onverwacht"


"De serie is spannend en houdt je elke aflevering scherp! De reis van zelfontdekking maakt seizoen 2 om van te genieten, omdat het zo onverwacht is," aldus Alex B.Het enige kritiekpunt bij velen is het schema waarop de afleveringen uitgezonden worden. Er zitten vaak namelijk onderbrekingen in. "Het [schema] breekt het momentum, waardoor de kijkers verdwijnen. Dit soort series worden uiteindelijk geannuleerd, omdat de kijkcijfers niet goed zijn. [...] Verpest deze serie alsjeblieft niet."

Disney+


Ben je benieuwd geworden naar de beste speciaal agent van dit moment? Stream Will Trent dan op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Will Trent: een serie die jij wil zien?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen