search
Teaser 'Matlock'-reboot online met Kathy Bates als speurneus, tevens meer bekend over de start
Series / Video/clip/featurette

Teaser 'Matlock'-reboot online met Kathy Bates als speurneus, tevens meer bekend over de start

Fans van rechtbankseries kunnen hun hart ophalen aan het personage van Madeline "Matty" Matlock.

De eerste trailer was bijna een jaar geleden te zien, maar het ziet er naar uit dat er schot in de zaak komt. CBS komt met een teaser én maakt bekend wanneer we de première ongeveer kunnen verwachten.

De serie heeft een indrukwekkend team zowel wat de cast als de crew betreft. Het format volgt dat van de oorspronkelijke serie: elke week is er een moordzaak en daarnaast loopt er gedurende het seizoen een overkoepelende verhaallijn

IJzersterk


Met Oscarwinnares Kathy Bates, Jason Ritter (The Last of Us), Leah Lewis (Nancy Drew), Beau Bridges (Lessons in Chemistry) en Skye P. Marshall (The Chilling Adventures of Sabrina) is er een ijzersterke cast.

Regisseur Kat Coiro deed onder andere ervaring op met de series She-Hulk: Attorney at Law en It's Always Sunny in Philadelphia, welke gekenmerkt worden door een gezonde dosis humor Jenny Snyder Urman schreef het scenario en is bekend door haar werk voor Jane the Virgin.

Nog geen officiële datum


Een officiële startdatum is er nog niet, wel heeft CBS aangekondigd dat Matlock vanaf de komende herfst te zien is. Collider bericht dat de serie in de Verenigde Staten op donderdagavond geprogrammeerd staat, wat een gewild tijdstip is in tv-land.Nog even en de kijkers kunnen genieten van Matty die haar leeftijd op een handige manier inzet om rechtszaken tot een goed einde te brengen. Matlock wordt de komende herfst verwacht op de Amerikaanse zender CBS. Het is momenteel nog niet bekend of de serie naar Nederland komt en zo ja, wanneer.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Een Matlock-reboot: is dat nodig?

 • Ja. Leuk!

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee, niets voor mij

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen