search
Met de beruchte 0% op Rotten Tomatoes is dit de slechtste Netflix-serie aller tijden
Series / Specials

Met de beruchte 0% op Rotten Tomatoes is dit de slechtste Netflix-serie aller tijden

'Snowflake Mountain' is een van de slechtste series die je op Netflix vindt.

Als je aan Netflix denkt, zijn realityseries misschien niet het eerste wat in je opkomt. En hoewel er best wat goede realityseries op de streamingdienst staan, is het ook wel eens goed misgegaan.

Snowflake Mountain is een Britse realityserie die in 2022 op Netflix verscheen. Het concept is vergelijkbaar met I'm A Celebrity… Get Me Out of Here, maar dan met onbekende deelnemers.

Wildernis


De opzet van het programma is dat een groep onwetende en verwende jongvolwassenen op de proef wordt gesteld, door in de wildernis gedropt te worden. Het doel is dat de deelnemers hierdoor leren om op eigen benen te staan.

Er is geen begeleiding van hun ouders, geen lopend water, en het allerergste: er is ook geen internet. De groep wordt in de gaten gehouden door de professionele survivalisten Matt Tate en Joel Graves.

Gecanceld


Dat zijn al genoeg problemen voor de deelnemers, maar onderling ontstaat er uiteraard ook drama. De uiteindelijke prijs voor de persoon die het langste weet te overleven is een grote geldprijs.Snowflake Mountain werd al na een seizoen gecanceld door Netflix. Volgens de streamingdienst wist de serie niet het succes te behalen van andere realityseries van dezelfde makers, waaronder Too Hot to Handle.

Slechte reality tv


En dat is ook te zien in de score die de realityserie krijgt. Op Rotten Tomatoes krijgt de serie een uitzonderlijk lage score van 0%. Het publiek is daarentegen wel wat enthousiaster, want zij geven een score van 62%.

Als je zin hebt in slechte reality tv, kun je Snowflake Mountain volgens het publiek dus best een kans geven. De serie bekijk je op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ondanks de 0% op Rotten Tomatoes: heb jij Snowflake Mountain helemaal afgekeken?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee / Snowflake Mountain?

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen