search
Disney+ komt volgende week met een nieuw seizoen 'Doctor Who' en 13 andere hitseries
Series / Nieuws

Disney+ komt volgende week met een nieuw seizoen 'Doctor Who' en 13 andere hitseries

Mocht je heel snel door 'Doctor Who' heen zijn, is er nog meer dan genoeg te ontdekken.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.


American Horror Story


Verschijnt op: Woensdag 8 mei | Release: Seizoen 12 - aflevering 10 | Genre: Drama / Horror / Sciencefiction | Kijk op: Disney+

Deze anthologieserie volgt verschillende personages, locaties en presenteert verschillende aspecten van het immer zo geliefde horrorgenre.
Abott Elementary


Verschijnt op: Woensdag 8 mei | Release: Seizoen 3 - aflevering 1 | Genre: Komedie | Kijk op: Disney+

Deze komedie gaat over een groep gedreven, gepassioneerde leerkrachten – en een ietwat onachtzame directeur – die hun weg zoeken in het openbare-schoolsysteem in de Amerikaanse stad Philadelphia. Ondanks de tegenslagen waarmee ze te maken hebben, de onderbezetting en het gebrek aan financiering, houden deze hardwerkende leraren van hun werk en zijn ze vastbesloten hun leerlingen te helpen slagen in het leven.
Doctor Who


Verschijnt op: Zaterdag 11 mei | Release: Seizoen 1 | Genre: Avontuur / Drama / Sciencefiction | Kijk op: Disney+

De Doctor en zijn reisgenoot Ruby Sunday reizen door tijd en ruimte, met avonturen, helemaal van het Regency-tijdperk in Engeland tot door oorlog verscheurde toekomstige werelden. Tijdens hun avonturen in de TARDIS – een tijdreizend schip in de vorm van een politietelefooncel – komen ze ongelooflijke vrienden en gevaarlijke vijanden tegen, waaronder een angstaanjagend snottermonster en de machtigste vijand van de Doctor tot nu toe.
Overige series nieuw op Disney+


Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.

5 mei: Go! Go! Loser Ranger (seizoen 1 - aflevering 5) - Animatie / Actie / Avontuur - Nu hun oude schuilplaats en bazen zijn weggevaagd, sluiten de overlevende Dusters een geheime overeenkomst met de Ranger Force om deel te nemen aan de wekelijkse confrontatie op zondag, die ze altijd verliezen. Vechter D is deze poppenkast beu en komt in actie om voor altijd alles te veranderen.

6 mei: Vanderpump Villa (seizoen 1 - aflevering 8) - Drama / Reality-TV - In deze serie komen decadentie en losbandigheid samen en volgen we Lisa Vanderpump's personeel - die ze zelf heeft uitgekozen - terwijl ze werken, leven en feesten op een exclusief Frans landgoed: Chateau Rosabelle.

8 mei: Blood Free (seizoen 1 - aflevering 7-8) - Drama / Sciencefiction / Thriller - Jayu is de CEO van BF. Ondanks bedreigingen breidt ze het bedrijf uit. Als de dreigementen aanhouden, huurt BF ex-marinier Chaewoon in om haar te beschermen. Vreemd genoeg lost Chaewoon Jayu's problemen heel eenvoudig op. Binnen BF zijn er steeds meer geheimen en verdenkingen.

8 mei: House of the Owl (seizoen 1 - aflevering 8-10) - Drama - Op het hoogtepunt van zijn carrière en macht ondervindt Japans meesterfixer, die politici en CEO's door grote nationale schandalen heeft geloodst, dat het moeilijker is om zijn gezin te fixen dan om een land te fixen.

8 mei: X-Men '97 (seizoen 1 - aflevering 9) - Animatie / Actie / Avontuur - X-Men '97 keert terug naar het iconische tijdperk van de jaren 90 waarin de X-Men, een groep mutanten die hun bijzondere gaven gebruiken om een wereld te beschermen die hen haat en vreest, als nooit tevoren worden uitgedaagd en gedwongen worden geconfronteerd met een gevaarlijke en onverwachte nieuwe toekomst.

8 mei: Tracker (seizoen 1 - aflevering 4) - Misdaad / Drama - In Tracker speelt Justin Hartley de rol van Colter Shaw, een eenzame survivalist die door het land zwerft en op zoek is naar beloningen. Hij gebruikt zijn speurvaardigheden om burgers en politie te helpen bij het oplossen van allerlei mysteries, en tegelijkertijd worstelt hij met zijn gebroken gezin.

8 mei: Undead Unluck (seizoen 1 - aflevering 17) - Animatie / Actie / Avontuur - Fuko Izumo, een meisje met de gave 'ongeluk', brengt ongeluk aan iedereen die haar aanraakt. Wanneer Fuko zelfmoord wil plegen, verschijnt er plotseling een ondode met een onsterfelijk lichaam. Hij is blij dat hij eindelijk iemand heeft gevonden die hem een echte dood kan bezorgen.

8 mei: Mission: Yozakura Family (seizoen 1 - aflevering 2) - Animatie / Actie / Komedie - Een verre van normale familie. Taiyo Asano, de 'ultieme introvert', verloor zijn familie bij een tragisch ongeluk. De enige met wie hij kan praten, is zijn jeugdvriendin Mutsumi Yozakura, die een geheim bewaart als erfgename van een familie van spionnen. Haar broer Kyoichiro, een zeer ervaren spion, heeft het op Taiyo gemunt. Om zichzelf te redden, trouwt Taiyo met Mutsumi en sluit hij zich aan bij de familie Yozakura. Het begin van een unieke missie.

10 mei: Past Lies (seizoen 1) - Drama - Deze serie vertelt het verhaal van een groep vrouwen wiens stabiele, succesvolle leven plots op zijn kop komen te staan als de menselijke resten worden gevonden van een van hun oude klasgenoten, die twintig jaar geleden tijdens een schoolreisje verdween.

11 mei: The Fable (seizoen 1 - aflevering 6) - Animatie / Actie / Komedie - Fable is een onoverwinnelijke huurmoordenaar die zijn tegenstander in minder dan zes seconden kan uitschakelen. Maar op een dag moet hij van zijn baas een jaar lang een gewoon leven leiden en niemand doden. Dus neemt Fable een coole, grappige en enigszins excentrieke pauze van het moorden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen: American Horror Story of Doctor Who?

 • American Horror Story

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Doctor Who

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen