search
Netflix is prooi voor 'Star Trek'-icoon Patrick Stewart en historische film
Films / Nieuws

Netflix is prooi voor 'Star Trek'-icoon Patrick Stewart en historische film

De docufilm Secrets of the Neanderthals staat hoog in de top 10 van Netflix.

Netflix komt met vele uiteenlopende eigen films. Van grote Hollywood blockbusters tot kleine projecten uit bijvoorbeeld Polen of Spanje. Er verschijnen ook regelmatig docufilms van Netflix. De nieuwste heet Secrets of the Neanderthals en deze staat nu al op #2 in de Netflix Top 10.

De titel Secrets of the Neanderthals zegt gelijk al waarover de docufilm gaat: de Neanderthalers, een uitgestorven mensensoort die leefde in het huidige Europa en delen van Azië van omstreeks 400.000 jaar voor Christus tot circa 40.000 voor Christus.

Secrets of the Neanderthals


Een docu wordt steeds vaker voorzien van een bekende voice-over. De makers van Secrets of the Neanderthals schakelden i]Star Trek[/i]-acteur Patrick Stewart in. Zelf zeker geen Neanderthalers, maar ondertussen wel 83 jaar oud.

De ontvangst van Secrets of the Neanderthals lijkt wat wisselend. De IMDb komt voorlopig niet verder dan een 6,4/10 na overigens nog maar 332 stemmen. Helaas vinden we op Rotten Tomatoes nog geen volldige recensies.

Op Netflix


Aangezien Secrets of the Neanderthals nu op de tweede plaats staat in de Netflix Top 10, lijken wel veel mensen af te stemmen op de docufilm. Hieronder de trailer en de complete docufilm staat hier op Netflix.De officiële synopsis van Netflix: Deze documentaire gaat dieper in op de geheimen rond de Neanderthalers. Wat vertellen de fossiele resten ons over hun leven en waardoor zijn ze verdwenen?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ga jij Secrets of the Neanderthals kijken?

 • Ja, of al gezien

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee, denk het niet

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen