search
Spin-off 'Young Sheldon' over Georgie en Mandy krijgt officiële titel
Series / Nieuws

Spin-off 'Young Sheldon' over Georgie en Mandy krijgt officiële titel

Er zijn binnenkort nog genoeg verhalen te ontdekken over de familie Cooper.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het allerlaatste seizoen van Young Sheldon nadert het einde, maar dat betekent niet dat de wereld van The Big Bang Theory eindigt. Een nieuwe spin-off is besteld en heeft zojuist een officiële nieuwe titel gekregen.

Young Sheldon is natuurlijk zelf al een spin-off van The Big Bang Theory, maar bleek zo succesvol dat ook van die serie een spin-off gemaakt zou worden. Deze serie gaat over Sheldon's broer Georgie en zijn vrouw Mandy, en zal Georgie and Mandy's First Marriage heten.

Nieuwe liefdesperikelen


Georgie and Mandy’s First Marriage, waarin het leven van het getrouwde stel in Texas centraal staat, zal gespeeld worden door Young Sheldon-sterren Montana Jordan en Emily Osment. Chuck Lorre, Steven Molaro en Steve Holland gaan als uitvoerend producenten aan de slag.

Na het huwelijk van het stel in de vorige aflevering van het zevende seizoen van Young Sheldon, lieten Jordan en Osment weten dat de aankomende spin-off meer zal laten zien van de familie van Mandy.

Meer vrouwen op de loer?


Met de titel van de spin-off speculeren fans natuurlijk al dat de volgende serie zal aansluiten bij de seizoensfinale van The Big Bang Theory, waarin de volwassen Sheldon Cooper (Jim Parsons) felicitatieteksten ontving van twee van Georgie's ex-vrouwen.Hierop kan worden gespeculeerd dat er een mogelijke scheiding van Georgie en Mandy. Echter, gezien de titel, zouden Georgie en Mandy een manier kunnen vinden om de zaken recht te zetten en opnieuw te trouwen.

Wanneer Georgie and Mandy's First Marriage uitkomt is nog niet bekend. Kijk tot die tijd elke maandag om 20.30 uur een nieuwe aflevering van Young Sheldon op Comedy Central (KPN kanaal 12, Ziggo kanaal 15 en Odido kanaal 18) of stream alle afleveringen op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: The Big Bang Theory wordt teveel uitgemolken

 • Eens

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Oneens

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen