search
Na uitstel is bekend wanneer 'Star Wars: Skeleton Crew' verwacht wordt
Series / Nieuws

Na uitstel is bekend wanneer 'Star Wars: Skeleton Crew' verwacht wordt

In eerste instantie zou deze spin-off al in 2023 te zien zijn, maar werd uitgesteld.

Van uitstel komt in dit geval geen afstel. Tijdens de CCXP, een bekende Braziliaanse comic conventie, maakte regisseur Jon Watts bekend wanneer we Star Wars: Skeleton Crew mogen verwachten.

Met de terugkeer van Bob Iger als CEO stelde Disney meerdere producties uit, en hier was Star Wars: Skeleton Crew er een van. Het bedrijf wilde ongetwijfeld een overdaad aan Star Wars-producties voorkomen.

Vaderfiguur


De kogel is echter door de kerk: Watts heeft namelijk aangegeven dat de fans rond de komende Kerstmis weer kunnen genieten van dit nieuwe verhaal.

De serie speelt zich af in de tijd van het Keizerrijk, kort na de terugkeer van Thrawn (Mads Mikkelsen). Vier kinderen komen een geheimzinnige Jedi (Jude Law) tegen, die een vaderfiguur voor ze wordt.

Overig


De eerste trailer moeten we nog te zien krijgen, maar Watts gaf al eerder aan dat het "meer dan een serie over kinderen" is. De vier kindacteurs zijn Ryan Kiera Armstrong, Ravi Cabot-Conyers, Kyriana Kratter en Robert Timothy Smith. Naast Jude Law zien we Kerry Condon (Rome), Tunde Abedimpe, Michael C. Bradford, Cass Buggé en M.J. Kang.

Bekijk op instagram


Star Wars: Skeleton Crew wordt rond Kerstmis 2024 verwacht op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Star Wars: Skeleton Crew - heb jij zin in deze Star Wars-serie?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen