search
Dit is je laatse kans om deze horrorfilm met 90% op Rotten Tomatoes te kijken op Netflix
Series / Specials

Dit is je laatse kans om deze horrorfilm met 90% op Rotten Tomatoes te kijken op Netflix

Populaire films met Anya Taylor-Joy en Robert Pattinson zijn nog maar een paar dagen te zien op Netflix.

Elke week worden er weer een heleboel films of series verwijderd op Netflix. Gelukkig is de lijst van deze week niet zo heel erg lang. Toch hebben we nog twee goede tips voor abonnees om dit weekend voor de laatste keer te kijken.

Er verdwijnen binnenkort weer enkele titels uit het aanbod van Netflix, waaronder The Lighthouse en Emma. Dit is je laatste kans om van deze films te genieten voordat ze verdwijnen.

The LighthouseDe populaire A24 film, The Lighthouse, met een sterrencast waaronder Willem Dafoe en Robert Pattinson wordt helaas binnenkort van Netflix gehaald. De horrorfilm heeft 7 prijzen gewonnen en is voor meer dan 35 prijzen genomineerd.

The Lighthouse volgt Ephraim Winslow/ Thomas Howard en Thomas Wake wanneer zij geïsoleerd zijn op een volledig afgelegen eiland. De twee vuurtorenwachters worden geconfronteerd met hun mentale gezondheid en hun angsten.

Laatste kans: tot en met 14 mei op NetflixEmmaMet een score van 86% op Rotten Tomatoes (op het moment van schrijven) is Emma een goede aanrader. Bovendien heeft de film drie prijzen gewonnen, waaronder een award voor Best Costume Design voor Chicago Film Critics Association.

Het is de 19e eeuw in Engeland, een jonge vrouw, Emma Woodhouse, neemt het op zich om haar vriendin Harriet te koppelen aan Frank. Iedereen adviseert haar hiertegen, maar toch zet ze haar eigen zin door. Vervolgens neemt haar eigen liefdesleven een onverwachte wending.

Laatste kans: tot en met 14 mei op Netflix

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

The Lighthouse of Emma: welke film kijk jij nog even snel?

 • The Lighthouse

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Emma

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen