search
De enorme hit van Ryan Reynolds blijft immens populair: "glans behouden"
Series / Nieuws

De enorme hit van Ryan Reynolds blijft immens populair: "glans behouden"

Seizoen 3 van 'Welcome to Wrexham' verslaat seizoen 1 en 2 op Rotten Tomatoes.

Ben je een echte sportfanaat? Dan heb je vast al weleens van de hitserie Welcome to Wrexham gehoord. Seizoen 1 en 2 waren grote hits, maar hoe wordt seizoen 3 eigenlijk ontvangen?

Welcome to Wrexham volgt de voetbalclub Wrexham A.F.C. die overgenomen wordt door Rob McElhenney en Ryan Reynolds. Seizoen 1 en 2 hebben allebei een score van 91% op Rotten Tomatoes gekregen, maar hoe zit het met seizoen 3?

Rotten Tomatoes


Op het moment van schrijven heeft seizoen 3 van Welcome to Wrexham een perfecte score van 100% op Rotten Tomatoes. Dit maakt seizoen 3 populairder en beter dan allebei de vorige seizoenen.

Volgens criticus Shane Ryan van Paste Magazine blijft de serie "briljant om te kijken. Het opmerkelijke verhaal van wat McElhenney en Reynolds met de club hebben gedaan, blijft zijn glans houden."

Niet meer de underdog


Na de succesvolle seizoenen (zowel op het scherm als op het veld) is Wrexham A.F.C. niet meer "hetzelfde moedige underdog-team". Wel vindt criticus Joel Keller van Decider dat de serie meer focus moet leggen op de connectie tussen fans en het team.Alleen op die manier kan Welcome to Wrexham relevant blijven en zichzelf ervan weerhouden om "slechts een eenvoudige sportdocuserie" te worden.

Disney+


Stream seizoen 3 van de populaire Welcome to Wrexham op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij al verslaafd aan Welcome to Wrexham?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen