search
Alles wat we al weten over het tweede seizoen van Netflix-hit 'One Piece'
Series / Specials

Alles wat we al weten over het tweede seizoen van Netflix-hit 'One Piece'

'One Piece' seizoen 2 is gelukkig bevestigd: wat kunnen we verwachten?

One Piece was na zijn release vorig jaar een enorme hit en fans zitten uiteraard al ongeduldig te wachten op het tweede seizoen. Dit is alles wat we tot nu toe weten.

One Piece is een live-action avonturenserie, gebaseerd op de gelijknamige manga. De serie vertelt het verhaal van Monkey D. Luffey en de Straw Hat Pirates. In het eerste seizoen zagen we hoe het team bij elkaar kwam en hoe ze vertrokken om de One Piece te vinden.

Opnames


Twee weken na de release van seizoen 1 werd het tweede seizoen al bevestigd. We weten dus gelukkig zeker dat deze er komt. Daarna was het een paar maanden stil rondom de serie, maar inmiddels weten we dat het filmen van seizoen 2 begint in juni.

Het filmproces is lang, wat betekent dat de opnames tot januari 2025 zullen duren. Daarna is er vanwege de vele visuele effecten een lange postproductie nodig. Er is nog geen officiële releasedatum, maar waarschijnlijk moeten we denken aan eind 2025.

Cast


Aangezien de serie de manga volgt, weten we dat seizoen 2 zal focussen op de volgende verhaallijn: The Arabasta Saga. Hierin zien we de eerste stappen van de reis van Luffey en zijn crew naar de Grand Line.De hoofdrollen zullen in seizoen 2 van One Piece hoogstwaarschijnlijk hetzelfde zijn als in seizoen 1. Dat betekent dat we Iñaki Godoy gewoon weer terugzien als Luffey, plus alle acteurs van de Straw Hat Pirates.

Nieuwe personages


Ook zullen er nieuwe personages te zien zijn. Er komen in seizoen 2 in ieder geval twee nieuwe Straw Hat Pirates bij: Chopper en Nico Robin. Een ander nieuw personage is Jinbe, maar het zou kunnen dat die pas in seizoen 3 wordt geïntroduceerd.

Bekijk One Piece op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: One Piece is een van de beste series op Netflix

 • Eens

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Oneens

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen