search
Zien we dit Arrowverse-personage terug in de 'Superman & Lois' slotaflevering?
Series / Nieuws

Zien we dit Arrowverse-personage terug in de 'Superman & Lois' slotaflevering?

Deze acteur maakt zijn opwachting maar de vraag is in welke hoedanigheid.

De gewaardeerde serie Superman & Lois is klaar met het filmen van het vierde, en tevens laatste seizoen. Tijdens een panel van de FAN EXPO te Philadelphia werd een onthulling gedaan over de slotaflevering.

Acteur Tom Cavanagh, oftewel Harrison Wells/Eobard Thawne in The Flash, onthulde dat hij een rol zal spelen in de afronding van het verhaal. Cavanagh regisseerde eerder een aantal seizoensfinales van Superman & Lois en zal in het laatste seizoen dus voor de camera te zien zijn.

Met plezier


De acteur en regisseur vertelt tijdens het panel over het gesprek met showrunner Todd Helbing. Cavanagh: "De finale was al vergeven dus zei ik 'nou, ik zal hem met plezier niet regisseren. Toen zei Todd 'wil je een rol spelen in de serie?'. Dus als je je afvraagt hoe het zit, dit is wat er gaat gebeuren en ik ben blij dat ik het heb gedaan.".

Superman & Lois valt niet onder het Arrowverse, wat betekent dat er verschillende mogelijkheden zijn wat personages betreft. Mogelijk zien we Harrison Wells terug, of er kan een nieuw personage verschijnen

Grotere rol


Naast Tyler Hoechlin en Elizabeth Tulloch als Superman en Lois zien we uiteraard ook Michael Cudlitz terug als Lex Luthor en Douglas Smith als Jimmy Olsen. De twee laatstgenoemden krijgen een grotere rol in het slot van de serie. Het vierde seizoen wordt in de herfst van 2024 in de Verenigde Staten verwacht


Je kunt Superman & Lois streamen op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Het Arrowverse is bijna echt voorbij... jammer?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen