search
Grote teleurstelling voor 'Friday the 13th' fans: 'Crystal Lake' voortijdig gecanceld
Series / Nieuws

Grote teleurstelling voor 'Friday the 13th' fans: 'Crystal Lake' voortijdig gecanceld

Het lijkt erop dat Jason Voorhees voorlopig niet op het kleine scherm te zien zal zijn.

Na een enorm succesvolle filmreeks vond productiebedrijf A24 het hoog tijd om de wereld van Friday the 13th naar het kleine scherm te halen, alleen lijkt er nu slecht nieuws op komst.

In 2022 werd de prequelserie Crystal Lake aangekondigd, en werd verwacht in première te gaan tegen het einde van 2024, echter wijzen nu alle signalen erop dat A24 en showrunner Bryan Fuller niet doorgaan met de serie.

Wel of niet definitief?


Vorig jaar schreven we nog dat de serie volop in productie was, na een update van Friday the 13th-icoon Adrienne King. Volgens insider Jeff Sneider is Crystal Lake momenteel stopgezet, alleen is niet bekend of dit tijdelijk of permanent is.

Sneider vertelde: "Bronnen melden dat A24 de stekker uit Crystal Lake heeft getrokken, de geplande Peacock-serie gebaseerd op de Friday the 13th-franchise met de gemaskerde moordenaar Jason Voorhees. Het is onduidelijk of dit een definitieve beslissing is of een tijdelijke, aangezien A24 geen commentaar had."

Terug naar het begin


De prequelserie Crystal Lake zou terugkeren naar Camp Blood, waar het verhaal ooit allemaal begon. Veel werd over de serie geheimgehouden. Fuller liet in 2022 nog weten dat het meer als een pre-remake-serie zou moeten worden gezien dan een prequelserie.

Bekijk op instagramHou SerieTotaal in de gaten voor alle updates over Crystal Lake.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Baal jij van dit bericht, of valt het wel mee?

 • Ja, dit is zeker jammer

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee, eigenlijk niet

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen