search
Drie vaste acteurs vertrekken direct bij 'Wednesday' seizoen 2 en er is ook goed nieuws
Series / Nieuws

Drie vaste acteurs vertrekken direct bij 'Wednesday' seizoen 2 en er is ook goed nieuws

De fantasyhit is begonnen met filmen en Netflix maakt meer bekend over de bezetting.

Seizoen 2 van de geliefde hitserie is officieel met filmen gestart waarbij de opnames plaatsvinden in Ierland in plaats van Roemenië. Daarnaast zijn er onverwachte wisselingen geweest wat de bezetting betreft.

Drie vaste personages zullen in het tweede seizoen niet langer een rol spelen. Bovendien treden de nodige doorgewinterde acteurs toe tot de bezetting.

Gastrol


Percy Hynes White (Xavier Thorpe), Naomi J. Ogawa (Yoko Tanaka) en Jamie McShane (sheriff Donovan Galpin) spelen geen belangrijke rollen meer in de serie. Xavier had in het debuutseizoen een hoofdrol maar we zien hem niet terug. Sheriff Galpin zal nog wel te zien zijn, maar als gastrol.

Eerder berichtten we al over Westworld-actrice Thandiwe Newton en Steve Buscemi. Zij zijn echter niet de enige veteraan-acteurs.

Overigen


Zo zal onder andere Joanna Lumley (Absolutely Fabulous) te bewonderen zijn als oma Addams, en daarnaast maken Frances O’Connor en Christopher Lloyd hun opwachting. Lloyd schitterde destijds als oom Fester in de Addams Family-films. Andere bekende namen zijn Billie Piper (Doctor Who) en Haley Joel Osment (The Sixth Sense).Het ontbreekt de serie duidelijk niet aan talent. Wednesday is te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij vertrouwen in het nieuwe seizoen van Wednesday?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen