search
Hoe gaat het nu met de glijer 'Vincent Chase' uit de HBO-serie 'Entourage'?
Series / Specials

Hoe gaat het nu met de glijer 'Vincent Chase' uit de HBO-serie 'Entourage'?

Hoe gaat het met Adrien Grenier, 13 jaar na het einde van 'Entourage'?

De serie Entourage eindigde in 2011. We moesten daardoor afscheid nemen van de personages, en dus ook van de acteurs in deze rollen. Hoe zou het nu met Adrien Grenier gaan, die Vincent Chase speelde?

In de sitcom Entourage zien we hoe de opkomende filmster Vincent Chase met zijn halfbroer en twee vrienden terechtkomt in de wereld van Hollywood. Het feit dat Vincent zijn entourage heeft meegenomen maakt zijn situatie echter vaak ingewikkeld…

Emmy Awards


De serie begon in 2004 en eindigde in 2011, na 8 seizoenen. In de hoofdrol van Vince zagen we Grenier. Voordat hij de hoofdrol in deze sitcom speelde was hij al te zien in de film Drive Me Crazy.

Daarna kwam Entourage, waarvoor hij genomineerd werd voor meerdere Emmy Awards. Tijdens zijn rol in de sitcom was hij in 2006 ook te zien als Nate Cooper in The Devil Wears Prada.

Na Entourage


Maar hoe ging het na Entourage verder met zijn carrière? Grenier is blijven acteren en was in 2013 te zien in de post-apocalyptische film Goodbye World. Ook keerde hij in 2015 terug als Vince in de Entourage-film.

Bekijk op instagram


Een jaar later speelde hij een van de hoofdrollen in de misdaadfilm Marauders. In 2021 was hij opnieuw te zien in een serie, namelijk de Australische miniserie Clickbait. Maar het bleef voor Grenier niet bij acteren.

Andere bezigheden


Hij heeft namelijk verschillende projecten geregisseerd en geproduceerd, waaronder de documentaire Shot in the Dark over de vervreemde relatie met zijn vader. Ook heeft Grenier een eigen muziekstudio.

Daarnaast is Grenier bezig met duurzaam leven, waarover hij veel deelt op social media. Bekijk Entourage op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Entourage bestaat uit acht seizoenen en een film: heb jij alles gezien?

 • Ja, Entourage is een geweldige reeks!

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee, ik vond Entourage niet zo leuk of heb niets gezien

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen