search
Bijzonder maffe serie van HBO Max is terug: surrealistisch en duister
Series / Nieuws

Bijzonder maffe serie van HBO Max is terug: surrealistisch en duister

Het langverwachte tweede seizoen van de populaire serie Smiling Friends nadert, met vijf essentiële vragen beantwoord.

Adult Swim's populaire serie Smiling Friends maakt zich op voor het langverwachte tweede seizoen. Voor degenen die zich afvragen of deze surrealistische komedie de moeite waard is om te kijken, hebben we vijf essentiële vragen beantwoord.

Waar gaat de serie over?


Smiling Friends volgt het avontuur van een klein bedrijf dat zich toelegt op het brengen van geluk aan hun klanten, ongeacht hoe bizar het verzoek is. De karakters worden geconfronteerd met absurde en duister komische scenario's terwijl ze de surrealistische uitdagingen van hun baan navigeren met een unieke mix van humor en chaos.

Wie spelen er in de serie?


De drie hoofdpersonages zijn Pim (gespeeld door Michael Cusack), Charlie (gespeeld door Zach Hadel) en Allan (gespeeld door Michael Cusack). Pim is de optimistische helft van het duo, Charlie is de pessimistische tegenhanger, en Allan is een van de andere medewerkers van het bedrijf. Michael Cusack en Zach Hadel vertolken ook verschillende andere personages in de serie.

Wie zijn de makers van de serie?


Michael Cusack, een Australische animator en komiek, is bekend van zijn YouTube- en Newgrounds-content. Hij creëerde samen met Zach Hadel een parodie-aflevering van Rick and Morty, genaamd Bushworld Adventures, die op 1 april 2018 op Adult Swim werd uitgezonden. Dit leidde tot zijn betrokkenheid bij andere projecten van Justin Roiland, de maker van Rick and Morty. Cusack's samenwerking met Hadel resulteerde ook in de creatie van YOLO: Crystal Fantasy en Smiling Friends voor Adult Swim.

Voor wie is deze serie?


De serie is geschikt voor liefhebbers van volwassen animatie met een unieke en bizarre humor. Voor fans van andere series als Rick en Morty en Adventure Time is deze serie natuurlijk ook niet te missen.

Is de serie te bingen?


Ja, Smiling Friends is zeker te bingen. Het heeft twee seizoenen met in totaal zo'n 17 afleveringen. Elke aflevering heeft een standaardduur van ongeveer 11 minuten, waardoor het mogelijk is om de gehele serie in één keer te bekijken binnen een relatief korte tijdspanne.Smiling Friends is te zien op HBO Max, en het tweede seizoen gaat op zondag 12 mei 2024 in première. Nieuwe afleveringen zullen wekelijks worden uitgezonden op de zender, met streaming beschikbaarheid op Max een dag na de uitzending op televisie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen