search
Een van de grootste hits op Disney+ keert snel terug: nieuwe trailer onthuld voor 'The Bear'
Series / Video/clip/featurette

Een van de grootste hits op Disney+ keert snel terug: nieuwe trailer onthuld voor 'The Bear'

Het nieuwste seizoen komt eraan en blijkens de teaser staat alles al helemaal klaar.

De komische dramaserie The Bear ziet een voortzetting van de strijd om het familierestaurant. Het team van The Bear heeft een goede band, maar het moet nog blijken of dit voldoende is om het hoofd boven water te houden

The Bear gaat over het gelijknamige eettentje in Chicago. Carmen “Carmy” Berzatto (Jeremy Allen White) is een chef die na de dood van zijn broer terugkeert om de veredelde broodjeszaak om te vormen tot een chique restaurant. In de Verenigde Staten zal het derde seizoen vanaf 27 juni te zien zijn.

Recht krijgen


Samen met zijn vrienden en collega's Sydney Adamu (Ayo Edebiri), Richard “Richie” Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach), Marcus Brooks (Lionel Boyce) en Tina Marrero (Liza Colón-Zayas), geeft Carmy alles.

Na de zelfmoord van zijn broer heeft hij zijn succesvolle loopbaan in restaurants met Michelin-sterren opgezegd in een poging om dingen recht te krijgen. Het nieuwste seizoen zal laten zien hoe het The Bear en zijn medewerkers vergaat.

In de startblokken


In de teaser is Carmy te zien terwijl hij een brandschone en moderne keuken overziet. Hij is duidelijk bezig om te bedenken wat er die dag op het menu gezet wordt, Carmy staat duidelijk in de startblokken.Seizoen 3 gaat in de Verenigde Staten op 27 juni van start. De verwachting is dat het derde seizoen in Nederland op Disney+ te zien zal zijn. Je kunt de eerste twee seizoenen van The Bear streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Vind jij jezelf een echte fan van The Bear?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen